Smartclip wordt de advertentiepartner voor het LG Electronicsí Smart TV Ad Platform voor Europa, Rusland en AustraliŽ. Het modemerk New Yorker zal aftrappen als de eerste adverteerder.

Het bedrijf gaat voor veertien markten het complete advertentieaanbod op het LG Smart TV Ad Platform verzorgen, maar krijgt ook toegang tot apps van derden.

Het aanbod varieert van pre-roll en banneradvertenties tot interactieve ad formats. Precieze doelgroepbenadering via ad-servers is eveneens mogelijk. De Zuid-Koreaanse fabrikant spreekt van Ďeen geheel nieuwe arena van lucratieve, zakelijke mogelijkheden.í

De Duitse keten voor jonge mode, New Yorker, is de eerste adverteerder die een crossmediale campagne gaat draaien op het LG platform.

Het LG Smart TV Platform is toegankelijk via alle LG Smart TVís, Smart 3D Blu-ray spelers en de Smart TV Upgrader. Het bereik zal in de toekomst via mobiel en andere consumentenelektronica verder uitgebouwd worden, belooft LG.

smartclip richt zich al langer op advertenties via internetapparaten waaronder smartphones, tablet PCís, gaming consoles, tvdecoders en connected TV.