Skyradio maakt artiesten Beachconcerten bekend

Skyradio gaat dit jaar een Beachconcert organiseren voor de luisteraars. Tijdens het concert in augustus zullen BLF, Ilse DeLange en Miss Montreal optredens verzorgen in De Haven van Zandvoort. Bij het concert kunnen slechts 500 luisteraars aanwezig zijn. Kaarten zijn drie weken lang te winnen op Skyradio. Het concert is niet op Skyradio te horen.

De Zeeuwse groep BLF trapt de reeks Beachconcerten af. Zanger Paskal: "Het zal je niet verbazen dat wij als Zeeuwen veel hebben met het strand en de zee. We hebben ook erg veel zin om te gaan spelen tijdens het Sky Radio Beachconcert."


Vervolgens is het de beurt aan Miss Montreal om haar muzikale zomergevoel over te brengen op het publiek. Miss Montreal: "Ik ben dol op het strand sinds kort. Dus heb er enorm vet veel zin in."


Ilse DeLange sluit de Beachconcerten af. Ze was onder andere de tweede deejay bij Skyradio, na Jan van Veen, hij presenteerde tot 2003 het zeer bekende radioprogramma 'Candlelight'. Tegenwoordig is Jan van Veen te horen bij de concurrent, 100%NL.


Herhaling 'Zomerhits top 101'
Vrijdag (13 juli) zendt de non-stop muziekzender tevens een herhaling uit van de 'Zomerhits top 101'. Deze lijst werd eerder uitgezonden op de eerste dag van de zomer, donderdag 21 juni. Op de eerste plaats eindigde vorig jaar Summer of 69 van Bryan Adams. Gusttavo Lima eindige dit jaar op de eerste plaats met de single Balada. [Radio.NL]