Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Convert a titanium in a K3 is it possible??

  1. #1
    New Member
    Join Date
    20-10-2005
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Convert a titanium in a K3 is it possible??

    I everyone is it possible to convert a titanium (blue one) in a K3??
    Thanks jorjão.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    25-05-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    LOOK HER
    Voici le tuto K3
    De quoi vous avez besoin pour la programmer
    - un programmateur qui utilise le mode phoenix. (infinity usb phoenix, unlimited etc...)
    - le chargeur de la k3
    1- mettre en marche le programme de votre infinity.
    2- le passer en mode phoenix 3.68MHz
    3- mettre en marche le chargeur de la k3
    4- selectionner le port com utilisé par l'infinity (fig 1)
    5- cliquer sur connect (vous allez avoir un atr)
    6- cliquer sur reset file (votre atr devient FF FF FF, pas d'inquiètudes c'est normal)
    7- cliquer sur download application
    8- selectionner le fichier que vous voulez charger (extension k3f) et validez.
    un peu de patience...
    9- cliquer sur disconnect
    IMPORTANT
    les points 6 to 9 doivent être executés à chaque fois, même si vous avez déjà programmé votre carte.
    si vous avez une de ses carte il faut pas acheter k3
    marche avec Titanium,Titancard, Knotcard, Oposcard, MII card et K3 il efface et ecris tous ses cartes 100%100 ok

  3. #3
    New Member
    Join Date
    04-07-2006
    Posts
    7
    Uploads
    8

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    si tu peux mettre des photos c sera mieux

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    14-07-2006
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    Hi can any one tell in english pleas and also using dianamiet progamer can canvert titianem to k3.
    thanks

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    07-06-2005
    Location
    Coimbra
    Posts
    10
    Uploads
    35

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    No, it´s not possible. don't listen people who said that because we don't have the K3's SO...

    Mais grave, ya vraiment des personnes qi disent n'importe quoi...

    C'est inimaginable de faire fonctionner une titanium (ou autre) comme une K3. L'unique raison pour que cela n'est pas possible c'est juste qu'on a pas le S.O. de la K3.

    @Diden, apprend a te renseigner avant de dire des mythos, dans le web ya beaucoup de fakes...

  6. #6
    New Member
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    salut

    je confirme : c'est pas possible ...
    et comme il a été dis : c'est l'os "craqué" de la k3 qui donnera la solution pour les autres cartes ... enfin si ça arrive
    a+

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    24-02-2006
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    Quote Originally Posted by samir75 View Post
    salut

    je confirme : c'est pas possible ...
    et comme il a été dis : c'est l'os "craqué" de la k3 qui donnera la solution pour les autres cartes ... enfin si ça arrive
    a+
    Yes you are right,is a fake,don't trust peaple that sale dreams,and don't buy K3 because is an according between hackers and Pay-tv company for make money.They know the code but in this way the money is much more.Bye

  8. #8
    New Member
    Join Date
    06-04-2005
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    Hello every body i found a file K3_Loader_Crack.zip which contain something about ths OS file but i don't have the stuff to try it and with this it should be possible to program on another card like K2 or tita2!!

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    16-10-2005
    Posts
    146
    Uploads
    0

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    It is a fake. Not possible.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    26-09-2006
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Convert a titanium in a K3 is it possible??

    I confirm that's doesn't work! alas

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. New Hex To Dec & Bin Convert
    By djangel912 in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2010, 11:26:10
  2. i need convert
    By mici2 in forum Openbox
    Replies: 0
    Last Post: 12-08-2008, 20:55:58
  3. Question how to convert key.bin to hdf?
    By pamjadi in forum Humax
    Replies: 5
    Last Post: 28-07-2008, 20:37:29
  4. convert to fta
    By renegade_35 in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 27-06-2007, 23:53:18
  5. how to convert V-tps.db to tps.bin
    By iaa333 in forum Viaccess
    Replies: 1
    Last Post: 27-02-2007, 16:17:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •