The Sentinel
20:30 - 22:45 op SBS6
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (18076 stemmen)
Met Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria Parker e.aPete Garrison (Michael Douglas) is een U.S. Secret Service agent die meer dan 20 jaar geleden de president heeft gered van een aanslag. Hij wordt gerespecteerd door zijn collega's en momenteel werkt hij voor de vrouw van de president (Kim Basinger). Wanneer zijn vriend en collega, Charlie Merriweather, aangeeft bepaalde vertrouwelijke informatie naar buiten te willen brengen, wordt deze op brute wijze vermoord. Het onderzoek wordt geleid door David Breckinridge (Kiefer Sutherland), voorheen een goeie vriend van Garrison. Al gauw blijkt dat er een lek binnen de Secret Service is en alle sporen wijzen naar Garisson. Eén ding is zeker, degene die hem erin probeert te luizen weet dat hij kwetsbaar is door zijn grote geheim, dat hij absoluut niet vrij kan geven. Hij slaat op de vlucht en wordt op de hielen gevolgd door zijn eigen collega's. Zal hij de echte waarheid boven water kunnen krijgen voordat hij gepakt wordt....


Bulletproof Monk
20:30 - 22:35 op RTL7
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (13157 stemmen)
Met Yun-Fat Chow, Seann William Scott, Jaime King e.aEen Tibetaanse monnik heeft sinds 1945 de opdracht om de geheime 'Scroll' te bewaken en uit de handen van Duitse elite-troepen te houden. De monnik gaat op zoek naar een nieuwe uitverkorene om drager te worden, en vindt in de jonge Kar zijn opvolger.


Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts
20:30 - 22:10 op RTL8
Komedie (2009) uit Canada
IMDB-rating: 3.6 (509 stemmen)
Met Kyla Pratt, Jason Bryden, Doron Bell e.aDe familie Dolittle gaat op een welverdiende vakantie naar Hollywood. Van uitrusten komt echter niet veel terecht, want de dieren rollen van het ene avontuur in het andere. Vooral het hondje Lucky doet zijn naam geen eer aan, want hij lijkt wel een magneet te zijn voor allerlei problemen.


Ultraviolet
22:35 - 00:20 op RTL7
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (21625 stemmen)
Met Milla Jovovich, Cameron Bright, Nick Chinlund e.aViolet (Milla Jovovich) is een jonge vrouw die het opneemt tegen de vampieren die de wereld willen overnemen. De eerste opdracht van Violet is het beschermen van een negenjarig jongetje waar de vampiers hun zinnen op hebben gezet.


Casque d'or
23:55 - 01:35 op TV5
Misdaad (1952) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.8 (1898 stemmen)
Met Simone Signoret, Serge Reggiani, Claude Dauphin e.aParijs. Een uit de gevangenis ontslagen schurk die het rechte pad heeft gekozen raakt door vriendschap en liefde voor een meisje van lichte zeden opnieuw verstrikt in het criminele milieu.


Life
00:35 - 02:20 op BBC1
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (11855 stemmen)
Met Eddie Murphy, Martin Lawrence, Obba Babatundé e.aRay is een derderangs gangster met schulden en Claude de conservatieve bankbediende wiens geld wordt gestolen. Door hun gezamenlijke geldnood komen de twee terecht bij de invloedrijke clubeigenaar Spanky die hen naar Mississippi stuurt om er illegale drank te smokkelen en zo grof geld binnen te halen.