Angus
12:30 - 13:50 op BBC2
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (2963 stemmen)
Met Perry Anzilotti, Kathy Bates, Robert Curtis Brown e.aDe held van dit verhaal is de dikke, slimme puber Angus (Talbert), die op school wordt gepest door slanke maar door en door vervelende populaire jongens. Dieptepunt in zijn bestaan is wanneer de rotjongens een practical joke met hem uithalen waarbij hij voor lul wordt gezet voor de neus van het meisje van zijn dromen. Angus zijn opa voorziet hem vervolgens van allerlei interessante levenswijsheden ('Screw 'em all').


Coup de t?
14:00 - 15:30 op TV5
Komedie (1979) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (627 stemmen)
Met Patrick Dewaere, France Dougnac, Dorothée Jemma e.aDe asociale François Perrin wordt weggestuurd uit het lokale voetbalteam en vervolgens uit de fabriek waar hij werkt. Beide worden door dezelfde man geleid: Sivardière. Als hij gevangen zit voor een verkrachting waar hij niets mee te maken heeft, wordt Perrin plotseling bevrijd: hij is nodig voor een wedstrijd...


50 First Dates
20:30 - 22:30 op RTL5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (46485 stemmen)
Met Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider e.aHenry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.


The League of Extraordinary Gentlemen
20:30 - 22:40 op RTL7
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (38754 stemmen)
Met Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson e.aWerelds grootste avonturier, Allan Quartermain (Sean Connery), leidt een legio individuen met legendarische krachten, de zogeheten League Of Extraordinary Gentlemen. Deze bijzondere groep wordt gevormd door; Kapitein Nemo, dracula vampier Mina Harker, de onzichtbare man Rodney Skinner, de Amerikaanse geheim agent Sawyer, Dorian Gray en Dr. Jekyll/Mr. Hyde. Ook al zijn ze allen van nature individualisten, ze zijn genoodzaakt op elkaar te vertrouwen om binnen 96 uur de wereld van zijn ondergang te redden....


Bordertown
20:30 - 22:40 op RTL8
Misdaad (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (3023 stemmen)
Met Maya Zapata, Irineo Alvarez, Rene Rivera e.aLauren Fredericks (Jennifer Lopez) is een ambitieuze dagbladjournaliste uit Chicago die aast op een baan als buitenlandcorrespondent. Ze droomt ervan in Irak het definitieve verhaal over de oorlog te schrijven. Maar haar baas stuurt haar voor een reportage naar het Mexicaanse grensstadje Juarez, waar honderden meisjes zijn verkracht en vermoord. De meesten werkten in maquiladoras, fabrieken die grote multinationals net over de grens plaatsen met het oog op lage arbeidskosten. In Juarez neemt Lauren contact op met haar oud-collega Diaz (Antonio Banderas), die voor een lokale krant schrijft. Als ze een meisje probeert te redden uit de handen van haar moordenaars, belandt ze in de duistere wereld van moord en corruptie. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de schokkende feiten boven tafel te krijgen.


Bringing Ashley Home
20:30 - 22:30 op RTL4
Drama (2011) uit Canada
IMDB-rating: 6.1 (156 stemmen)
Met A.J. Cook, Jennifer Morrison, Patricia Richardson e.aLibba Phillips is een nuchtere vrouw met een stabiele familie, baan en vriend. Wanneer ze haar zuster en fuifbeest Ashley naar haar huis in Sacramento haalt om deze tot rust te brengen, verandert Libba's leven volledig. Ashley houdt van drinken, drugs en feesten en haat verantwoordelijkheid. En wat Libba niet weet, is dat Ashley een bipolaire stoornis heeft. De twee zijn altijd erg dik met elkaar geweest en Ashley heeft altijd vertrouwt op Libba om haar te helpen. Maar na enkele maanden van losbandigheid, heeft Libba genoeg van Ashleys gekte en wat zij aanziet voor onvolwassenheid...


Say It Isn't So
22:35 - 00:35 op RTL5
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (6231 stemmen)
Met Chris Klein, Heather Graham, Orlando Jones e.aGilly Noble heeft alles wat hij zich kan wensen, maar wanneer hij erachter komt dat zijn vriendin Jo zijn bloedeigen zus is, vallen alle dromen in duigen. Maar een jaar later, als blijkt dat Jo niet zijn zus is, probeert hij haar terug te winnen, maar zij is inmiddels verloofd.


The Seeker: The Dark Is Rising
22:40 - 00:40 op RTL7
Avontuur (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (4806 stemmen)
Met Alexander Ludwig, Christopher Eccleston, Ian McShane e.aWill Stanton verandert op zijn elfde verjaardag. Hij ontdekt dat er om hem heen vreemde, onverklaarbare dingen gebeuren. Hij blijkt dingen te zien die de meeste mensen niet zien en hij kan door de tijd reizen. Hij is een van de Ouden, de eerste die in vijfhonderd jaar geboren is en ook de laatste. Hij moet zich wijden aan de strijd tussen licht en duister. Het is de taak van Will om zes tekens van licht op te sporen, zodat het duister overwonnen kan worden.


D.O.A.
00:45 - 02:15 op BBC1
Mystery (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (3917 stemmen)
Met Dennis Quaid, Meg Ryan, Charlotte Rampling e.aDocent Engels Dexter Cornell krijgt te maken met een serie moorden als mensen om hem heen vermoord worden. Hij heeft er zelf ook direct belang bij om de moordenaar zo snel mogelijk op te sporen, en wordt hierbij geholpen door de studente Sydney Fuller. Na een nachtje stappen ontdekt docent Engels Dexter Cornell dat hij vergiftigd is met een langzaam werkend gif. Om zijn eigen moordenaar te kunnen vinden moet hij traceren wat hij de vorige nacht gedaan heeft.