prsh. te gjitheve . Me ka rene ne dore nje dekoder i Sky THOMSON DSI4206C, mirepo nuk po arrij ta konfiguroj me nje linje me 4 lnb, pasi nuk me jep opcion, plus dhe TP nuk i azhornoj dot, dhe as mund ti vendos vete manualisht, pasi nuk ma jep si opcion. Doja te dija nese ka ndonje firmware me me teper opcione per kete dekoder qe te mund te bej keto modifikime, ose ta klonoj ne ndonje model tjeter nese eshte e mundur. Nese ndonjeri ka ndonje info. apo eksperince se si mund ta zgjidh me kete dekoder do ti lutesha ta ndante me mua. Flm.