Stuart Little
13:25 - 15:05 op RTL4
Avontuur (1999) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.8 (17677 stemmen)
Met Michael J. Fox, Geena Davis, Hugh Laurie e.aAvonturen van de muis Stuart, die geadopteerd wordt door de mensenfamilie Little. Het zoontje van de Littles heeft liever een echt broertje en de huiskat Snowbell ziet hem eerder als een hapklare maaltijd dan als familielid, maar langzaam maar zeker weet Stuart ieders hart te veroveren en een plaats in de Little familie in te nemen.


La guerre des saintes
14:00 - 15:40 op TV5
Komedie (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.3 (20 stemmen)
Met Patrick Bouchitey, Teresa Fernández, Caroline Gillain e.aEen jonge en briljante novice wordt door het Vaticaan naar Latijns-Amerika gestuurd om te controleren of wijlen zuster Maria Dolorès in aanmerking komt om zalig te worden verklaard.


La joie de vivre
18:35 - 20:10 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.4 (14 stemmen)
Met Swann Arlaud, Jean-François Balmer, Marianne Basler e.aPauline, een jonge, rijke wees, wordt langzaam aan door jaloerse, gierige familieleden onteigend. Maar het jonge meisje is bijzonder altruïstisch en onverbeterlijk positief, zij blijft vredig doorleven zonder zich te verzetten of iets terug te verwachten...


Rambo III
20:30 - 22:30 op RTL7
Actie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (23001 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marc de Jonge e.aTijdens de Sovjet-bezetting van Afghanistan wordt Rambo's voormalige superieur kolonel Trautman gevangengenomen. Rambo heeft zichzelf 'verbannen' naar Thailand, waar hij zich in een boeddhistisch klooster bekwaamt in de oosterse gevechtskunst. Kolonel Trautman gaat hem achterna, omdat hij zijn hulp in wil schakelen bij het overmeesteren van een Russische generaal in Afghanistan.


John Q
20:30 - 22:50 op NET5
Misdaad (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (24084 stemmen)
Met Gabriela Oltean, Denzel Washington, Kimberly Elise e.aWanneer de verzekering van John de hart-transplantatie van zijn zoon niet wil vergoeden besluit hij het ziekenhuis te bezetten en het personeel te gijzelen totdat de dokters de operatie uit willen voeren.


Superman Returns
20:30 - 23:25 op Veronica
Actie (2006) uit Australië
IMDB-rating: 6.7 (85118 stemmen)
Met Brandon Routh, Kate Bosworth, Kevin Spacey e.aNa een mysterieuze afwezigheid van enige jaren, keert Superman terug op aarde. Terwijl een oude vijand hem nog steeds van al z'n krachten probeert te ontdoen, ontdekt Superman dat zijn grote liefde Loïs Lane door is gegaan met haar leven. Maar is dit wel zo? Ondanks deze ontgoocheling wil Superman proberen weer nader tot haar te komen, terwijl hij intussen druk bezig is z'n draai te vinden in een maatschappij die heeft geleerd het zonder hem te stellen. In een poging de wereld waar hij zo van houdt, te beschermen tegen een grote ramp, begint Superman aan een heldhaftige reis op zoek naar verlossing. De reis zal hem naar de bodem van de diepste oceaan tot in de wijdste omtrekken van het heelal brengen....


Le caf?u pont
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.9 (48 stemmen)
Met Bernard Campan, Cécile Rebboah, Thomas Durastel e.a1947. Café du Pont verhaalt over de kinderjaren van Pierrot en zijn broer, die in een klein dorp wonen, gelegen aan de rivieroever van de Garonne, in zuidwest Frankrijk. Hun ouders werken hard om de eindjes aan elkaar te knopen, in het café dat het centrum is van het leven van iedereen die in dit kleine dorp woont. De oorlog en de bezetting hebben hun sporen nagelaten. Ondanks de ontberingen van school, heeft Pierrot genoeg tijd over voor plezier. Hij ontdekt muziek, leert saxofoon spelen en geeft zijn eerste concerten voor de klanten van Café du Pont. Iedereen in de familie werkt samen om de droom van de vader Pierrot te verwezenlijken: een grote balzaal in het dorp te openen…


Rambo
22:30 - 00:10 op RTL7
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (113089 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden e.aTwintig jaar na de laatste film uit de beroemde serie, woont John Rambo (Sylvester Stallone) in Thailand, waar hij boottripjes met toeristen maakt. Aan de grens tussen Thailand en Birma gaat de oorlog zijn zestigste jaar in. Maar Rambo, die een rustig leventje leidt, heeft geen zin meer in vechten.Dat verandert als een groepje missionarissen de Amerikaanse riviergids John Rambo inhuurt. Sarah en Michael Bennett vertellen Rambo dat het het Birmaanse leger landmijnen op de wegen legt, waardoor de vluchtelingenkampen nauwelijks bereikbaar zijn geworden. Ze vragen Rambo of hij ze met zijn boot kan brengen, wat hij met tegenzin doet.Twee weken later vertelt pastor Arthur Marsh dat de groep hulpverleners gevangen is genomen door het Birmaanse leger. Hij heeft geld ingezameld om huurlingen in te huren die de missionarissen moeten bevrijden. De man die door het Amerikaanse leger ooit werd gekneed tot een supersoldaat weet wat hem te doen staat..
Batman Forever
23:25 - 01:45 op Veronica
Actie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (59833 stemmen)
Met Val Kilmer, Tommy Lee Jones, Jim Carrey e.aBatman moet het opnemen tegen twee schurken, Harvey Two-Face en The Riddler. Ene **** Grayson wil wraak op Two-Face, omdat deze zijn familie heeft vermoordt. Hij wordt opgenomen door Bruce Wayne en wordt Robin, de partner van Batman. Samen proberen ze Two-Face en The Riddler te stoppen voordat zij hun geweldadige plannen ten uitvoer kunnen brengen.


Millions
00:35 - 02:10 op BBC1
Komedie (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.2 (9520 stemmen)
Met Alex Etel, Lewis McGibbon, James Nesbitt e.aTwee broertjes vinden een zak vol Engelse ponden (229.000 om precies te zijn) en besluiten dat aan niemand te vertellen. Ze moeten het geld opmaken voordat de euro haar intrede doet. Over een week.