Mart Smeets onder vuur op facebook

NOS sportpresentator Mart Smeets is bij velen nog altijd geliefd. Een rondvraag van Omroep Flevoland bevestigde dit, maar een groep Facebook gebruikers wil het liefst van hem af.

Ontevreden tv-kijkers, die vonden dat Smeets in London Late Night volleybalster Manon Flier in haar hemd zetten, hebben een Facebook pagina opgericht in de hoop Mart Smeets van de buis te krijgen. Op de pagina 'Mart Auf Wiedersehen Smeets' staat dat de oprichters van de pagina hem 'in overleg met zijn baas' bij 1.000 likes van de tv halen.


Mart Smeets scoort hoog
Volleybalster Flier is in Londen om haar partner, beachvolleyballer Reinder Nummerdor bij te staan. Zelf wist ze zich met het Nederlands volleybalteam niet te plaatsen voor de Spelen en Mart Smeets probeerde vooral te benadrukken hoe groot die teleurstelling voor haar moest zijn. Duizenden kijkers hebben de pagina op Facebook intussen geliked. Of Smeets voor zijn reputatie moet vrezen is twijfelachtig want hij scoort tijdens deze Olympische Spelen regelmatig ronde anderhalf miljoen kijkers en lijkt vooral geliefd te zijn bij het grote publiek.

Geschreven door: Jan-Hein Visser