Noir oc?
18:35 - 20:05 op TV5
Drama (2010) uit BelgiŽ
IMDB-rating: 4.8 (49 stemmen)
Met Adrien Jolivet, Nicolas Robin, Romain David e.aHet is 1972. Drie 18-jarige jongens gaan aan boord van een Frans marineschip om deel te nemen aan de kernproeven op Mururoa in de Stille Oceaan. Zij zijn zich niet bewust van de risicoís die ze nemen en de dramatische effecten die deze kernproeven zullen hebben. De mannen aan boord worden geconfronteerd met discipline, agressie en vriendschap. Maar vooral door eenzaamheid en wanhoop, die zij met niemand kunnen delen.


Meet Dave
20:30 - 22:15 op Veronica
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (19567 stemmen)
Met Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union e.aOp zoek naar een manier om hun gedoemde wereld te redden, arriveert een ploeg piepkleine op mensen lijkende buitenaardse wezens op aarde met de perfecte vermomming: een ruimteschip in de vorm van een normale man.


Page Eight
20:30 - 22:35 op RTL8
Thriller (2011) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.8 (4881 stemmen)
Met Ralph Fiennes, Rachel Weisz, Felicity Jones e.aJohnny Worricker (Nighy) is het grootste gedeelte van zijn leven een M15 agent geweest. Zijn baas en beste vriend Benedict Baron (Michael Gambon) overlijdt plotseling en laat een geheimzinnig bestand achter. Hierdoor komt de stabiliteit binnen de organisatie in het geding. Johnny's buurvrouw, een politiek activiste gespeeld door Weisz, lijkt hier meer van af te weten en Johnny moet buiten zijn functie treden om erachter te komen wat ze van plan is.


As Good as It Gets
20:30 - 23:20 op RTL7
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (77107 stemmen)
Met Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear e.aMelvin Udall is een schrijver die aan dwangneurose lijdt. Zijn leven raakt totaal in de war wanneer hij op de hond van zijn buurman moet passen die door een ongeluk in het ziekenhuis ligt. Wanneer zijn vaste serveerster ook nog eens niet op komt dagen raakt hij helemaal in de stress.


Confessions of a Shopaholic
20:30 - 22:35 op NET5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (30208 stemmen)
Met Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter e.aRebecca Bloomwood is onlangs afgestudeerd en verhuist naar Manhattan. Hier breidt ze haar verslaving aan winkelen uit en krijgt ze een baan bij een modeblad. Ze zit echter tot haar nek in de schulden door haar verslaving en realiseert zich dat er iets moet veranderen. Om die reden begint ze een column waarin ze financieel advies geeft.


I Love P?gord
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (9 stemmen)
Met Gil Alma, Charlie Anson, Paul Barrett e.aLudivine heeft zich in Londen verloofd met Darren, een Engelsman. Om dit te vieren keert het stel terug naar de Pťrigord, waar Ludivine geboren is. Dennis maakt kennis met de streek en ontmoet zijn toekomstige schoonouders. Maar het verblijf verloopt niet geheel zoals voorzien...


The Florentine
23:20 - 01:20 op RTL7
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (445 stemmen)
Met Jeremy Davies, Virginia Madsen, Luke Perry e.aThe Florentine is een bar die als ontmoetingspunt fungeert voor een groep vrienden. In de aanloop naar het huwelijk van de zus van de bar-eigenaar, worstelt iedereen met de verantwoordelijkheden die het leven als volwassene met zich meebrengt. De problemen variŽren: financiŽle schulden, relatieperikelen, criminaliteit. De situatie escaleert tijdens het huwelijk, maar een onverwachte bezoeker schiet te hulp. Het huwelijk luidt een nieuw begin in voor ieder en het besef dat vriendschap van onschatbare waarde is.