L'autre moiti?
14:00 - 15:30 op TV5
Drama (2007) uit Zwitserland
IMDB-rating: 6.5 (15 stemmen)
Met Roberto Bestazzoni, Kader Boukhanef, Jaoued Deggouj e.aHamid, een Algerijn die in Brussel woont, werkt als loopjongen voor een islamitische maffia. Op een dag neemt Louis, zijn halfbroer die hij dertig jaar niet heeft gezien, contact met hem op: hun moeder heeft een ernstig ongeluk gehad. Hamid is wantrouwig maar accepteert om hem in Zwitserland te ontmoeten...


Simon
20:25 - 22:10 op NED3
Komedie (2004) uit Nederland
IMDB-rating: 8.2 (4123 stemmen)
Met Cees Geel, Marcel Hensema, Rifka Lodeizen e.aSimon vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de Amsterdamse oerhetero en hasjdealer Simon en de schuchtere homoseksuele tandheelkundestudent Camiel. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Thailand wordt de vriendschap ernstig op de proef gesteld, waarna de twee elkaar uit het oog verliezen. Als ze elkaar twaalf jaar later toevallig weer tegenkomen, blijkt Simon ernstig ziek te zijn.


Mom at Sixteen
20:30 - 22:30 op RTL4
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (786 stemmen)
Met Danielle Panabaker, Jane Krakowski, Clare Stone e.aDe zestienjarige Jacey Jeffries verhuist naar een nieuwe stad met haar moeder en haar broer. Op school wordt ze al snel populair en ze haalt goede resultaten in de klas en op het sportveld. Ondanks haar foutloos parcours is ze echter vaak diep bedroefd. Leerlingenbegeleider Donna Cooper pikt de signalen hiervan al gauw op; als ze dieper graaft, ontdekt ze het grote geheim van Jacey: haar kleine broertje blijkt in werkelijkheid haar eigen zoon te zijn.


Triassic Attack
20:30 - 22:40 op RTL7
Horror (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 3.6 (305 stemmen)
Met Steven Brand, Kirsty Mitchell, Jordan Bonev e.aDe eigenaar van een klein museum brengt per ongeluk drie fossielen van dinosauriërs tot leven. De tot leven gekomen reptielen richten vernielingen aan in de kleine stad en de plaatselijke universiteit.


Juno
20:30 - 22:30 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (110704 stemmen)
Met Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner e.aJuno MacGuff is een typische tiener, met als enige uitzondering dat ze negen emotionele maanden voor de boeg heeft. Ze is zwanger!


Dante's Peak
20:30 - 22:35 op RTL8
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (18378 stemmen)
Met Pierce Brosnan, Linda Hamilton, Charles Hallahan e.aZonder waarschuwing verandert dag in nacht, lucht wordt vuur en vaste grond smelt onder de wit-hetelava. Regiseur Roger Donaldson brengt u dit adembenemende avontuur met Pierce Brosnanen Linda Hamilton. Welkom in het plaatjse Dante's Peak, waar een langslapende vulkaan ophet punt staat te ontbarsten met een allesvernietigende kracht. Wie zal er overleven als het hellevuur losbarst?


Whip It
22:30 - 00:40 op RTL5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (31119 stemmen)
Met Sarah Habel, Shannon Eagen, Edward Austin Austin e.aBliss Cavendar is geen typische tiener. Desondanks wil haar moeder dolgraag dat ze meedoet aan missverkiezingen en een voorbeeldige dochter is. Bliss kan niet voldoen aan haar verwachtingen en loopt weg van huis. Ze wordt lid van een rolschaatsteam en gaat helemaal op in het spel, terwijl haar persoonlijke problemen zich blijven ophopen.


Planet Terror
22:40 - 00:40 op RTL7
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (41266 stemmen)
Met Rose McGowan, Freddy Rodríguez, Josh Brolin e.aIn Planet Terror wordt het doktersechtpaar William en Dakota Block tijdens hun nachtdienst overspoeld met dorpelingen die onder de rottende zweren zitten en een verdacht lege blik in hun ogen hebben. Onder de gewonden is Cherry, een stripper wiens been van haar lichaam werd gescheurd tijdens een gewelddadige overval. Wray, haar voormalige wederhelft, staat aan haar zijde en waakt over haar als een havik. Cherry is dan wel gehavend, ze is nog lang niet uitgedanst. Wanneer de gewonden transformeren in furieuze aanvalsmachines, leiden Cherry en Wray een team van toevallige strijders de nacht in. Onvermijdelijk stormen ze af op het noodlot waarbij miljoenen mensen besmet zullen worden, talloze doden zullen vallen en een kleine groep gelukkigen zich een weg moet vechten naar de laatste veilige plek in Planet Terror.