Frank Dane vervangt Ruud de Wild op 538

Frank Dane is vanaf aanstaande maandag te horen op Radio 538. De deejay gaat Ruud de Wild vervangen tijdens zijn vakantie. Vanaf september krijgt Dane een vaste plek in de programmering. In april van dit jaar werd bekend dat Frank Dane terugkeert bij Radio 538. Het is alweer de derde keer dat de deejay terugkeert bij de populaire zender.

Frank Dane, een pseudoniem voor Frank Jensen, begon zijn carrière in de jaren negentig bij Midvliet FM en daarna bij Stadsradio Rotterdam. In 2000 stapte hij over naar Radio 538, waar hij tot 2004 onder meer een nachtprogramma presenteerde.


In 2004 stapte Dane over van Radio 538 naar Yorin FM, om twee jaar later over te stappen naar Slam FM om daar een ochtendshow te presenteren.


Eind 2007 keerde Dane weer terug op Radio 538. In 2010 vertrok de deejay naar 3FM. Daar maakte hij voor BNN een radioprogramma in het weekend. Ook verving hij ook af en toe andere deejays.


Vanaf maandag (13 augustus) is Dane tijdelijk in de middag te horen op Radio 538. Bij de zender vervangt hij Ruud de Wild die op vakantie gaat. Vanaf 3 september krijgt Dane een vaste plek in de programmering van maandag tot en met donderdag tussen 19 en 21 uur en op vrijdag vanaf 18.00 uur..


Sinds deze week is Mark Labrand al op zijn nieuwe stek te horen. Van maandag tot en met donderdag presenteert hij tussen 21 uur en middernacht de nieuwe avondshow ‘@Labrando.’ Barry Paf is voortaan in het weekend tussen 18 en 20 uur te horen met ‘Weekend Vibe’. [RS/Radio.NL]