Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Overclock conax 0B01

  1. #1
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Overclock conax 0B01

    Пробвах се да клоквам картата на СатБг максимално работи на 10MHz и oscam с USB феникс от тези които съм правил.
    При вас как е?

    Реално се получи това.
    by conax (87ms)

  2. #2
    Senior Member dstb's Avatar
    Join Date
    11-10-2011
    Location
    Eastern €urope
    Posts
    321
    Uploads
    1

    Re: Overclock conax 0B01

    А каква попринцип е честотата на картата, и какво забавяне имаш тогава?
    Колко потребителя може да издържи?
    Това значи ли че всеки нов потребител, ще ти увеличи забавянето в случея с 87мс ? (това в чисти обръщения към картата)
    Сори за отлонението, ама мисля че не сме говорили за това.

  3. #3

    Re: Overclock conax 0B01

    Quote Originally Posted by dstb View Post
    Колко потребителя може да издържи?
    Зависи потребителя, колко гости си е поканил,ако са на ракия ,е лесно,но ако,менкат на бира и вино и има добри мезета,ти е спукана работата!!А от тебе зависи,как си нарязал баницата!Добрата филтрация по сидове е препоръчителна!Не повече от 4-5 лини ,усера,с право на решер,ако е гледаема картата!

  4. #4

    Re: Overclock conax 0B01

    Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Пробвах се да клоквам картата на СатБг максимално работи на 10MHz и oscam с USB феникс от тези които съм правил.
    При вас как е?

    Реално се получи това.
    by conax (87ms)
    Тя си работи на вътрешния четец на ДМ500 без оверклок на 90 мс!

  5. #5
    Contributing Member mminkov's Avatar
    Join Date
    27-02-2011
    Location
    Shumen, BG
    Posts
    503
    Uploads
    7

    Re: Overclock conax 0B01

    Quote Originally Posted by dstb View Post
    Това значи ли че всеки нов потребител, ще ти увеличи забавянето в случея с 87мс ? (това в чисти обръщения към картата)
    При мен принципно двама като гледат един и същ канал - чете веднъж, а сега с кешекса гледах, че имаше случай, няколко часа без обръщение към картата

  6. #6
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Overclock conax 0B01

    Quote Originally Posted by dzumba View Post
    Тя си работи на вътрешния четец на ДМ500 без оверклок на 90 мс!
    Вграденият четец е ясен няма какво да го догони.
    Другият трик е с моя любим cacheex и описаното от теб може да се подкара много добре. Аз съм пуснал и филтрация и ecm whitelist. Преди четох по форумите че тази карт анеможело да се клоква и да се държи само на 9600. Снощи пробвах и затова пуснах темата да обсъдим как е при вас и дали е стабилна при клок.

    До dstb

    Да това са (чистите) заявките които гледам в web интерфейса. Реално благодарение на cacheex няма как да я натоваря хубаво както е писал dzumba.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    20-04-2012
    Posts
    133
    Uploads
    2

    Re: Overclock conax 0B01

    Боби с твоя usb феникс при мен подкарах на 8Мхц с времена 90/мс/ На 10 не се заиграх, но ще пробвам ! :) На 800се ми въртеше с вградения четец на 95мс.
    П.С. Сега се сещам за нещо друго Пентхаусите защо ги отваря с времена около 200...само тях. Така беше и на приемника като беше картата ?

  8. #8
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Overclock conax 0B01

    Пробвах и до 12 MHz но там, вече забива ще ги пробвам порната по-късно, за да видя как е при мен.

  9. #9
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Overclock conax 0B01

    Quote Originally Posted by eppe1 View Post
    П.С. Сега се сещам за нещо друго Пентхаусите защо ги отваря с времена около 200...само тях. Така беше и на приемника като беше картата ?
    При мен е същата работа незнам защо

    0B01:15E8 SatelliteBG: Penthouse HD 1 by conax (190ms)

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    20-04-2012
    Posts
    133
    Uploads
    2

    Re: Overclock conax 0B01

    Някой да има обяснение за това ? Че разни палячовци ме питат защо така ? Те от нашата карта друго и не гледат...дет се вика :)))

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. I have N iti 0b01 and cyfra ful hd and polsa hd !!!
    By ha58 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2012, 13:37:33
  2. I have 0B01 ITI TNK HD FULL !!!
    By ha58 in forum CCcam Exchange: in NewCS
    Replies: 0
    Last Post: 16-01-2012, 18:22:35
  3. N ITI/0B01 conax package/ hd
    By streetsman in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 27-04-2011, 20:10:44
  4. Question What is the Best OverClock speed for Blue Dragon Cards?
    By dobdoob in forum Blue Dragon, Red Dragon and Yellow Dragon Card
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2010, 11:40:45

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •