Results 1 to 3 of 3

Thread: Ymod проблем с camd35

  1. #1
    Senior Member dstb's Avatar
    Join Date
    11-10-2011
    Location
    Eastern urope
    Posts
    321
    Uploads
    1

    Ymod проблем с camd35

    Игреккод работи ли коректно като сървър на камд35? Защото нещо не ми се получават нещата, не мога да вържа нормален оскам към него. За да знам дали не съм объркал нещо с настройките на рутерите.

    От страната на клиента ми показва кънектед, а от страната на сървъра нищо не показва. Пороменях настройките на рутера на TCP , UDP и Both - същата работа.

    П.С. Въпроса не е свързан с Булкрипт

  2. #2

  3. #3
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Ymod проблем с camd35

    П.С. Въпроса не е свързан с Булкрипт
    Отваряйте нова тема за новите неща не е трудно ще отнеме само няколко секунди повече.
    При мен с 7250 няма подобни проблеми camd35 си е наред и работи добре.
    Игреккод работи ли коректно като сървър на камд35? Защото нещо не ми се получават нещата, не мога да вържа нормален оскам към него. За да знам дали не съм объркал нещо с настройките на рутерите
    Давай всички настройки наред от рутерите до оскамите предполагам ще решим проблема.

Similar Threads

  1. mgcamd_1.35a проблем с 0604
    By blagynchy in forum Mgcamd
    Replies: 19
    Last Post: 04-02-2012, 16:18:26
  2. Replies: 3
    Last Post: 17-12-2011, 23:33:48
  3. Replies: 0
    Last Post: 16-06-2005, 15:49:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •