KRO's Adres Onbekend krijgt regionale versie

De landelijke omroep KRO en zeven regionale omroepen gaan samenwerken aan een regionale versie van 'Adres Onbekend' op de radio. Vanaf zondag 2 september zendt de KRO een regionale versie uit van het radioprogramma 'Adres Onbekend' in coproductie met zeven regionale omroepen: Omroep Gelderland, RTV Utrecht, RTV Noord Holland, Omroep West, RTV Drenthe, Omroep Flevoland en Omroep Zeeland.

De regionale versie is aanvullend op de landelijke versie, die iedere vrijdagmiddag te horen is tussen 12.00 tot 14.00 uur op Radio 5 Nostalgia met Ron Kas. Adres Onbekend wordt door de regionale zenders vanaf 2 september wekelijks uitgezonden op zondagmiddag van 12.00 uur tot 14.00 uur.


Ron Kas presenteert Adres Onbekend en zal ook de presentatie op de regionale zenders op zich nemen. Op zondagmiddag heeft het programma een regionaal karakter, met veel aandacht voor de aangesloten regio’s.


De uitzendingen op vrijdag en zondag staan los van elkaar, maar er zal sprake zijn van kruisbestuiving. Ron Kas over de regionale versie: “Het programma moet als een TomTom door de regio gaan, van punt naar punt. Het moet zich echt in de regio afspelen en herkenbaar de kleur daarvan krijgen. We maken het op maat, de landelijke en de regionale versie gaan elkaar versterken. [Radio.NL]