Satirische programma Koefnoen terug bij AVRO

De Avro zendt vanaf zaterdag (18 augustus) de elfde reeks uit van het satirische programma Koefnoen. Met de komende verkiezingen in het vooruitzicht kan de uitzendperiode voor makers Owen Schumacher en Paul Groot niet gunstiger uitpakken, want uiteraard wordt ook in de komende reeks de Nederlandse politiek weer hilarisch in z’n hemd gezet.

Schumacher en Groot hopen alleen dat de lijsttrekkers zich in de verkiezingscampagne niet zó onsterfelijk belachelijk maken dat alle satire overbodig wordt. Koefnoen start met een extra lange aflevering en is vanaf 18 augustus iedere zaterdag vanaf 21.40 uur te zien bij de AVRO op Nederland 1.


Tussen de vertrouwde Koefnoen-cast (met o.a. Plien en Bianca, Jeremy Baker, Frans van Deursen, Dick van den Toorn, Erik van Muiswinkel, Marjan Luif, Martine Sandifort en Sanne Wallis de Vries) duiken ook dit jaar weer een paar nieuwe gastacteurs op. Zo speelt Raymonde de Kuyper de rol van Hanneke Groenteman in een parodie op Sterren Op Het Doek. De afleveringen worden ook dit seizoen afgesloten met de Rapservice van Arjen Lubach en Edo Schoonbeek.


De eerste aflevering van het elfde seizoen is extra lang en heeft als thema ‘Vakantie’. Naast nieuw materiaal bevat deze uitzending ook heel veel hoogtepunten uit eerdere series. [Radio.NL]