De tv-kanalen SBS 6, Net5 en Veronica van SBS Broadcasting zijn nu ook via de Live TV app van Glashart Media te bekijken. Hierdoor komt het aantal zenders dat live via deze app te bekijken zijn op 13 te staan.

De Glashart Media Live TV app is door het Hilversumse bedrijf Stoneroos gemaakt. De app is voor de iPad en Android-tablets beschikbaar. Al langere tijd zijn de tv-zenders Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, HumorTV 24, NOS Journaal 24, CNN, TV5, SlamTV, BBC World News en Jim Jam via deze app live te bekijken. BBC World News en Jim Jam zijn alleen voor abonnees van het aanvullende pluspakket beschikbaar.
Niet gratis
Voor het bekijken van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3 is geen extra abonnement nodig. Voor het bekijken van de overige 10 zenders is een abonnement nodig op het Live TV-pakket van 3,95 per maand. Dit pakket is tot 1 januari 2013 gratis voor alle abonnees.

Alleen in en om het eigen huis
Live tv kijken via de tablet kan alleen maar in en om het eigen huis binnen het bereik van de eigen wifi-omgeving. Het is niet mogelijk om mobiel, via een andere internetaansluiting of een hotspot naar deze tv-zenders te kijken. Dit komt mede door afspraken die met contentleveranciers zijn gemaakt.