SBS6 komt met een nieuw tv-programma. In Wie Trouwt Mijn Zoon? zoeken vier moeders en een vader een partner voor hun zoon. Wie Trouwt Mijn Zoon? wordt gepresenteerd door Erik van der Hoff en is vanaf maandag (27 augustus) wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6 na Villa Morero. Wie Trouwt Mijn Zoon? was eerder nog te zien bij RTL4 met Robert ten Brink.

De kandidaten, Jeffrey, Jesper, Joey, Sebastiaan en Angelo, wonen nog thuis en hebben de ideale partner nog niet gevonden. Hun ouders zijn het zat en vinden het de hoogste tijd dat hun kroost de ware vindt en Ėbelangrijker- eindelijk het ouderlijk huis verlaat. Ze nemen het heft in eigen hand en starten de zoektocht naar de ware liefde voor hun zoons.


Speeddate
In de eerste aflevering ontmoeten de zoons elk tien potentiŽle partners tijdens een speeddate. Wat zij niet weten, is dat hun vader of moeder meekijkt en hun eigen favorieten kiest. Ouder en zoon zullen het vervolgens eens moeten worden: wie valt er af en wie heeft er genoeg potentie om door te gaan?


De vijf vrijgezelle mannen en hun ouders worden begeleid door Erik van der Hoff in de zoektocht naar de ware liefde. Erik van der Hoff: "Het is echt een programma voor mij, omdat het om mensen draait en ik hier graag aan mee werk. Ik kan goed begrijpen dat de deelnemers zich hebben opgegeven. Je ziet in een hele korte tijd heel veel potentiŽle partners voorbij komen en om dit samen met je vader of moeder te doen is toch wel erg leuk." [Radio.NL]