Vodafone SignaalPlus verbetert inpandige 3G-dekking

Vanaf 3 september kunnen klanten van Vodafone hun inpandige 3G-dekking verbeteren via de dienst SignaalPlus Plug & Play. Via een lost geleverd apparaatje met een femtocell, kan er een 3G signaal in een straal van 30 meter worden uitgezonden.

De femotcell sluit je aan op je modem/router/switch zodat het verbinding kan maken met het netwerk van Vodafone. Het femtocell-apparaatje steek je vervolgens direct in het stopcontact. Door het aansluiten via internet, is de femtocell ongevoelig voor drukte of storingen op het mobiele netwerk. Naast het verbeteren van de dekking is het dus ook handig in het geval dat het mobiele netwerk van Vodafone problemen ondervindt. Alleen 3G-apparaten met een Vodafone-simkaart (maximaal acht gesprekken of datasessie tegelijkertijd) werken met de Vodafone femtocell.Vodafone SignaalPlus prijs

De adviesprijs voor SignaalPlus Plug & Play bedraagt 85 (incl. btw) voor consumenten en 70,25 (excl. btw) voor zakelijke klanten. Er zijn verder geen maandelijkse kosten aan verbonden.