Results 1 to 6 of 6

Thread: camd35 qeustion

  1. #1

    camd35 qeustion

    If camd35 is used for cache-ex, it cannot be used for other things like connecting two oscams?

    For me it doesnt work and i would like you confirmation or opinion!

  2. #2
    Moderator CapNCooK's Avatar
    Join Date
    10-03-2012
    Location
    Earth
    Posts
    317
    Uploads
    4

    Re: camd35 qeustion

    I have 4 Oscam's running:

    1) on my dreambox at home, having a local card.
    2) on a small server at home having another local card.

    3) in datacenter for nomal card exchange, having oscam 1 and 2 connected by camd35 to get my local cards.
    4) in datacenter for cache-ex only, having oscam 1 and 2 connected by camd35.

    So no, camd35 can be used with cache-ex and simultaniously be connected to another Oscam to retrieve/send normal card-ecm's.

  3. #3
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: camd35 qeustion

    In my case is usable also. I read my local and send cache same time.

    Do you able to send more than one caids with camd35 ?

    PlatoonRTV please upload your configs for checking.

  4. #4
    Moderator CapNCooK's Avatar
    Join Date
    10-03-2012
    Location
    Earth
    Posts
    317
    Uploads
    4

    Re: camd35 qeustion

    Additional: i do have specified the CAID and Ident's in my reader and user.

    Leaving them empty will work also, but then every CAID:IDENT is requested to the connected Oscam, because camd35 doesn't advertise its available CAID's like CC-Cam does.

    Typical camd35 reader/user:

    [reader]
    label = x9_uplink_public
    enable = 1
    protocol = camd35
    device = 0.0.0.0,21000
    user = user
    password = password
    caid = 0100,0963,1702
    ident = 0100:00006A;0963:000000;1702:000000
    group = 1
    dropbadcws = 1
    audisabled = 1

    [account]
    user = user

    pwd = password
    group = 1
    caid = 0100,0963,1702
    ident = 0100:00006A;0963:000000;1702:000000


  5. #5

    Re: camd35 qeustion

    Great. Need to check my config then.

  6. #6

    Re: camd35 qeustion

    yep, it works just fine.

Similar Threads

  1. Oscam camd35 server към CCcam
    By eppe1 in forum Oscam
    Replies: 12
    Last Post: 15-08-2012, 12:51:28
  2. Ymod проблем с camd35
    By dstb in forum Oscam
    Replies: 2
    Last Post: 13-08-2012, 01:13:03
  3. Camd35 C35_RX Error
    By ah_man_roy in forum Camd3
    Replies: 0
    Last Post: 29-07-2008, 12:34:13
  4. Camd35 on a dreambox?
    By manoubi in forum General Discussions: Cardsharing
    Replies: 0
    Last Post: 17-02-2008, 18:37:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •