Estelle Gullit is één van de meest besproken vrouwen in Nederland. En maandag 27 augustus doorbreekt zijn het stilzwijgen en doet exclusief bij SBS Shownieuws haar eigen verhaal over de gebeurtenissen van de afgelopen maanden in haar leven.

In een openhartig gesprek met Evert Santegoeds spreekt Estelle over alle gebeurtenissen die de afgelopen periode tot een hele moeilijke maakte. Zo heeft ze het over haar stukgelopen huwelijk met oud-voetballer Ruud Gullit, de breuk met haar vader en de romance met kickbokser Badr Hari van wie ze, ondanks alles, nog steeds houdt. Het exclusieve interview met Estelle Cruijff is maandag 27 augustus in de vroege (19.20 uur) en late (22.55 uur) editie van Shownieuws te zien bij SBS6.
Scheiding en nieuwe liefde
Estelle Cruijff is in het interview openhartig over haar gestrande huwelijk met oud-voetballer Ruud Gullit en de nieuwe liefde die daarna in haar leven kwam. Ook vertelt ze over de moeilijke periode waarin zij zich bevindt nu Badr Hari in de gevangenis zit. In het interview heeft Estelle het ook over de slechte band met haar vader Henny Cruijff. "Hij heeft bepaalde uitspraken gedaan waar je als dochter niet heel vrolijk van wordt. Het laatste was dat ik de naam Cruijff niet waardig ben. Hij heeft natuurlijk ook geroepen dat mijn huwelijk niet goed zat. Nou daar heeft hij gelijk in gehad."