Out of the Past
13:40 - 15:15 op BBC2
Drama (1947) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (8017 stemmen)
Met Robert Mitchum, Jane Greer, Kirk Douglas e.aMitchum kan niet aan zijn verleden ontsnappen als zijn voormalige werkgever en zijn minnares hem strikken in een web van moord en oplichterij.


Paulie
14:20 - 15:45 op BBC1
Avontuur (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (3214 stemmen)
Met Gena Rowlands, Tony Shalhoub, Cheech Marin e.aPaulie is een intelligente papagaai die kan spreken. Hij wordt cadeau gedaan aan een jong meisje dat stottert en leert haar zonder stotteren te praten. Paulie beweert dat hij kan praten.


Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit
16:30 - 17:45 op BBC1
Animatie (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.9 (30973 stemmen)
Met Peter Sallis, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter e.aDe jaarlijkse groentewedstrijd wordt bedreigd door konijnen. Konijnen zijn tenslotte gek op groentes, en ze komen natuurlijk gretig af op de schitterende courgettes, pompoenen, komkommers, bloemkolen en watermeloenen die meedingen in de competitie. Gelukkig hebben Wallace en Gromit daar iets op gevonden. Zij hebben een waarschuwingssysteem opgezet dat de volkstuinen en kassen van de deelnemers aan de wedstrijd prima beschermd. Totdat er plotseling een gigantisch, verbluffend vraatzuchtig konijn komt opdagen, waar zelfs Wallace en Gromit geen antwoord op hebben. Of misschien toch.


Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
20:30 - 23:15 op Veronica
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (185612 stemmen)
Met Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom e.aVoor kapitein Jack Sparrow is de Caribische Zee een paradijs vol avontuur en mystiek. Maar aan Jack's idyllische bestaan komt een einde wanneer kapitein Barbossa zijn schip steelt en vervolgens de stad Port Royal aanvalt. Barbossa ontvoert Elizabeth Swann, de dochter van de gouverneur. Will Turner, een jeugdvriend van Elizabeth, voegt zich bij Jack om gezamenlijk Elizabeth en het schip terug te vinden.


Beethoven's Big Break
20:30 - 22:35 op RTL8
Familiefilm (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (565 stemmen)
Met Jonathan Silverman, Chris Adler, Robie Alan e.aEddie is een vermoeide dierentrainer en een alleenstaande vader. Opeens wordt hij het mikpunt van een grote Sint-Bernard. Deze hond is door een filmauditie al snel een ware ster geworden. Een drietal komt met een plan de beroemde hond te ontvoeren en vervolgens losgeld te eisen.


Dennis P.
21:30 - 23:05 op NED3
Komedie (2007) uit België
IMDB-rating: 6.6 (264 stemmen)
Met Edo Brunner, Nadja Hüpscher, Willeke van Ammelrooy e.aVanaf het moment dat 'dikke' Dennis (Edo Brunner) in een seksclub de aardige Tiffany (Nadja Hupscher) ontmoet, is hij smoorverliefd. Uiteraard vertelt hij zijn ouders (John Leddy en Willeke van Ammelrooy) niets over haar achtergrond en mag Tiffany niets weten over zijn echte gevoelens. Voor haar is hij gewoon een steenrijke diamanthandelaar. Maar daarvoor moet Dennis, als eenvoudige medewerker, wel steeds vaker een diamantje in zijn zak laten glijden. Als de bedrijfsrechercheur (Haye van der Heyden) hem op het spoor komt, besluit hij de complete voorraad stelen door ermee in een magnetrondoos naar buiten te lopen en zich daarmee te verzekeren van een toekomst voor hem en Tiffany. Om na zijn historische diefstal uit handen van de politie te blijven, vluchten ze naar Mexico. Daar gaat de wens van Tiffany inderdaad in vervulling, maar of Dennis daar nu zo blij mee zal zijn....<br>Dennis P. vertelt het waargebeurde verhaal van Nederlands grootste diamantrover ooit.


Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
23:30 - 01:15 op BBC2
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (46191 stemmen)
Met Gabourey 'Gabby' Sidibe, Mo'Nique, Paula Patton e.aEen te zware, analfabete tiener uit Harlem is zwanger van haar tweede kind. Ze wordt uitgenodigd om klassen te volgen aan een alternatieve school, zodat ze de kans krijgt om haar leven een nieuwe wending te geven.


Eagle Eye
00:20 - 02:10 op BBC1
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (92781 stemmen)
Met Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson e.aWanneer Jerry Shaw en Rachel Holloman allebei een mysterieus telefoontje krijgen van een onbekende vrouw, komen ze door dit toeval met elkaar in aanraking. De vrouw bedreigt hen en hun familie met de dood en brengt Jerry en Rachel in verschillende levensgevaarlijke omstandigheden. Hierbij gebruikt ze de hedendaagse technologie om elke stap die ze doen te controleren. Uiteindelijk escaleert de situatie en worden deze twee gewone mensen de meest gezochte voortvluchtigen. In een race tegen de klok proberen ze er samen achter te komen wat er werkelijk gaande is en waarom hen dit overkomt.


Tandoori Love
00:55 - 02:30 op TV5
Komedie (2008) uit Zwitserland
IMDB-rating: 5.1 (124 stemmen)
Met Lavinia Wilson, Vijay Raaz, Martin Schick e.aRajah is tot over zijn oren verliefd op de knappe Sonja en gaat werken bij "Le Cerf", de auberge waar zij werkt. Ondertussen is het opnameplateau van de film Bollywood dat hij net heeft verlaten een chaos: Priya, de vrouwelijke hoofdrol, staakt terwijl haar kok afwezig is...