SBS 6 vecht verder met vernieuwde maandag


SBS 6 zet maandag weer een geheel nieuwe avondprogrammering neer. Na het grote succes van Sterren Springen op Zaterdag, hoopt de zender met Villa Morero en Wie Trouwt Mijn Zoon? opnieuw op klinkende cijfers. Het zijn twee van de vele nieuwe titels, die het tijd moeten keren bij de familiezender. Vooral Villa Morero is veelbesproken. Zelfs RTL 4-baas Erland Galjaard is er enthousiast over. “Dat had ik wel graag willen hebben“, gaf de zenderbaas toe in een interview.

Villa Morero draait om Martin Morero en zijn Tante Cor, de twee personages uit de dramaserie Gooische Vrouwen. Elke week ontvangen zij bekende Nederlanders, die zij op hun eigen wijze interviewen. In de eerste aflevering zijn dat Lange Frans en Ireen Wüst.

Wie Trouwt Mijn Zoon? is afkomstig van RTL 4, dat na één seizoen genoeg had van het romantische programma. In de tv-serie, die geen presentator heeft, zoeken vier moeders en een vader een partner voor hun zoon.

De zender trapt om 20.30 uur af met Villa Morero; daarna volgt Wie Trouwt Mijn Zoon. De titels nemen het op tegen sterke Nederland 1-shows als Memories, crimeseries op RTL 4 en nieuw Nederlands amusement op RTL 5.