Travel Channel in etalage bij UPC


Het reiskanaal Travel Channel staat de gehele maand september in de digitale etalage bij tv-aanbieder UPC. Hierdoor kunnen alle digitale abonnees naar het reiskanaal kijken.

Elke maand plaatst UPC één van de zenders uit het aanvullende Royaal-zenderpakket in de etalage om abonnees van het digitale Starter-pakket kennis met deze tv-zenders te laten maken. Ook worden nieuwe kanalen soms een maand voor de officiële doorgifte bij UPC op deze manier bij de digitale kijker in huis gebracht. Travel Channel is als zender van de maand de gehele maand september op voorkeuzekanaal 13 te bekijken

SD-variant Travel Channel
UPC geeft alleen de SD-variant van Travel Channel door. Voor de Nederlandse markt is ook Travel Channel HD beschikbaar. Deze wordt bij de grotere Nederlandse tv-aanbieders alleen door CanalDigitaal doorgegeven. Op Travel Channel zijn zowel programma’s voor de avontuurlijke reiziger te zien als programma’s voor de reiziger die van luxe houdt. Of u nu zelf op reis gaat of liever vanuit uw luie stoel televisie wilt kijken, op Travel Channel komen de meest diverse reisbestemmingen voorbij. U reist comfortabel mee naar de meest exotische en dichtstbijzijnde interessante reisbestemmingen.


Nederland op Travel Channel
Travel Channel bezoekt de Benelux met Globe Trekker en Travel 360. Beleef de tijdloze natuurlijke schoonheid van Nederland en herleef een stuk historie in het Zuiderzeemuseum. Volg Katy Haswell in haar ontdekking van België en Luxemburg om hun historische betekenis te ontdekken. Ryan Bailey maakt een fietstocht door Noord-Holland, een bezoek brengend aan de kleine havensteden Edam en Hoorn en hij eindigt zijn trip in Amsterdam.


Geschreven door: Jarco Kriek