Like Mike 2: Streetball
13:05 - 15:05 op RTL4
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4 (879 stemmen)
Met Jascha Washington, Kel Mitchell, Michael Beach e.aJerome Jenkins Junior krijgt op het sportveld niet bepaald respect omdat hij te jong, te traag en te klein is. Maar het geluk lacht hem toe als hij op een dag een paar mysterieuze, aftandse gymschoenen vindt met de initialen 'M.J.' erin gekrabbeld. Als hij ze aantrekt is hij plotseling de beste in het veld. Maar door zijn onverwachte succes dreigt hij van zijn familie te vervreemden en laten zijn vrienden hem één voor één zitten. Pas dan beseft hij hoe hoog de prijs van de roem is.


Hotel Reserve
13:50 - 15:15 op BBC2
Thriller (1944) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (151 stemmen)
Met James Mason, Lucie Mannheim, Raymond Lovell e.aEen Oostenrijkse student in Frankrijk wordt ervan verdacht voor de Duitsers te spioneren. Om zijn hachje te redden moet hij een echte spion zien te ontmaskeren.


Collateral
20:30 - 23:00 op RTL7
Misdaad (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (81360 stemmen)
Met Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith e.aMax (Foxx) is een taxichauffeur in Los Angeles die door een huurmoordenaar (Cruise) gedwongen wordt om een rit door de stad te maken. Onderweg werkt de moordenaar tijdens zijn stops een lijst van slachtoffers af. Ruffalo speelt de agent die de moordenaar achtervolgt.


Two Weeks Notice
20:30 - 22:30 op NET5
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (29845 stemmen)
Met Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt e.aDe rijke baas van Lucy Kelson, George Wade, behandelt haar meer als een persoonlijke verzorgster dan de briljante advocate die ze is. Na zich vijf jaar lang bezig gehouden te hebben met zaken als zijn kleding en zijn scheidingen besluit ze dat het genoeg is geweest, en neemt ze ontslag.


Street Fighter: The Legend of Chun-Li
20:30 - 22:20 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 3.7 (14322 stemmen)
Met Michael Clarke Duncan, Kristin Kreuk, Moon Bloodgood e.aChun-Li (Kristin Kreuk) is een mooie Chinese agente die dankzij haar snelle benen haar tegenstanders in elke missie weet uit te schakelen. Als ze een missie krijgt om de meester-moordenaar Gen te vinden begint ze een lange reis naar gerechtigheid. Voordat ze ooit bij Gen uitkomt ondervindt ze vele struikelblokken die het haar in deze missie erg moeilijk weten te maken.


J-C comme J?s-Christ
21:00 - 22:20 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4 (43 stemmen)
Met Vincent Lacoste, Elsa Zylberstein, Aure Atika e.aJean-Christophe Kern, ofwel JC, is een aparte tiener. Toen hij 17 was heeft hij een Gouden Palm en een César gewonnen. Zijn carrière is een film van Stanley Kubrick waard. Maar dit jaar gaat hij een nieuwe uitdaging aan: hij moet zijn eindexamen halen!


Mr. Brooks
22:20 - 00:40 op Veronica
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (35682 stemmen)
Met Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook e.aSuccesvol zakenman, vrijgevig weldoener, liefhebbende vader en toegewijd echtgenoot: Earl Brooks lijkt perfect. Maar Mr. Brooks heeft ook een geheim. hij is een moordenaar. Een die het voor de kick doet en de schuld aan zijn alter ego Marshall geeft. Hij pleegt zijn moorden perfect en heeft nog nooit een spoor achtergelaten, totdat hij per ongeluk gefotografeerd wordt. Is Mr. Brooks geraffineerd genoeg om zowel de chanterende fotograaf als de doortastende detective Tracy Atwood te slim af te zijn? En kan en wil hij zijn dubbelleven nog wel geheim houden voor zijn vrouw en dochter?


The International
23:00 - 01:20 op RTL7
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (50836 stemmen)
Met Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl e.aEen Interpol agent (Clive Owen) en een advocaat (Naomi Watts) onderzoeken de illegale activiteiten van een van de grootste banken ter wereld. Hun zoektocht naar de waarheid brengt hen van Berlijn naar Milaan en van Istanbul naar New York en beide blijken in levensgevaar te zijn.


Hotel Reserve
00:20 - 01:45 op BBC1
Thriller (1944) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (151 stemmen)
Met James Mason, Lucie Mannheim, Raymond Lovell e.aEen Oostenrijkse student in Frankrijk wordt ervan verdacht voor de Duitsers te spioneren. Om zijn hachje te redden moet hij een echte spion zien te ontmaskeren.