Expeditie Robinson 2012 start 30 augustus bij RTL 5

Donderdag (30 augustus) start een nieuwe editie van het tv-programma 'Expeditie Robinson' bij RTL 5. Dit seizoen zal, volgens RTL5, niet alleen de boeken in gaan als de editie met de beste cast en de meeste complotten, ook fans kunnen tot het uiterste gaan dankzij een innovatieve game.

RTL5: "Door het toevoegen van interactieve crossmediale componenten geeft RTL invulling aan de strategie om kijkers een 'experience' te bieden en de betrokkenheid met het format gedurende de week te vergroten."


Dankzij een HTML 5-applicatie kunnen kijkers meespelen. Met deze interactieve applicatie die geschikt is voor desktop, tablet en mobiel verdienen deelnemers op verschillende manieren punten en maken zo kans op de hoofdprijs: een eigen expeditie voor zichzelf en 5 vrienden.


Door het beantwoorden van vragen tijdens de televisie-uitzendingen, wekelijks te voorspellen wie de uiteindelijke winnaar van Expeditie Robinson 2012 zal worden, of door het bekijken van exclusieve online videocontent kan men de punten binnenhalen. [Radio.NL]