Eredivisie Live twee maanden gratis


Dit weekeind is er een unieke kans voor de digitale kijker in Nederland om met Eredivisie Live kennis te maken. Hierbij kan men twee maanden gratis naar het voetbalkanaal kijken.

Net als vorig jaar wordt op 1 september bij de zaterdageditie van De Telegraaf een DVD met de hoogtepunten van het vorige Eredivisie voetbalseizoen meegeleverd. Op deze DVD staat ook een unieke code waarmee men bij de eigen tv-aanbieder de gratis kijkperiode van twee maanden kan activeren.

Groot succes
De actie was aan het begin van vorig seizoen een groot succes. Zelfs zo groot dat tv-aanbieders de eerste dagen de vraag om een nieuw Eredivisie Live abonnement te activeren niet meer aankon. Ook dit jaar kan het mogelijk zijn dat niet direct in het eerste weekeind via de unieke code via de tv-aanbieder de gratis kijkperiode geactiveerd kan worden. De Telegraaf is sinds het begin van vorig seizoen de mediapartner van Eredivisie Live. Het nam deze rol van het Algemeen Dagblad over.


Tienduizenden nieuwe kijkers
De verwachting is dat net als de vorige actie er ook dit jaar weer tienduizenden huishoudens hiervan gebruik gaat maken. Is het bekend dat een groot deel van de huishoudens die via deze kijkersactie twee maanden gratis met Eredivisie Live kennis kunnen maken daarna een betaald abonnement afneemt. Dat past goed in de ambitie van Eredivisie Live om de komende twee jaar het aantal abonnees richting de 800.000 te zien stijgen.


Geschreven door: Jarco Kriek