Scary Movie 3
20:30 - 22:05 op RTL8
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (31894 stemmen)
Met Pamela Anderson, Jenny McCarthy, Marny Eng e.aCindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren. Ook wordt ze verliefd op Toms broer George (Rex), een witte rapper. Cindy komt erachter dat er een videoband in circulatie is, en iedereen die de band kijkt gaat na zeven dagen dood. Het is dus aan Cindy, Tom, George en de president (Leslie Nielsen) om de wereld te redden voordat deze band op tv komt.


Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
20:30 - 23:30 op Veronica
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (118096 stemmen)
Met Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley e.aDe bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeŽist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...


Bazar
00:55 - 02:40 op TV5
Drama (2009) uit Zwitserland
IMDB-rating: 4.4 (24 stemmen)
Met Bernadette Lafont, Lou Doillon, Pio MarmaÔ e.aGabrielle, een pittige zestiger, is dol op haar beroep van antiquair. Haar wereld stort in als ze een uitzettingsbevel voor haar winkel ontvangt, en tegelijkertijd hoort dat ze oma wordt.


Arachnophobia
01:15 - 03:00 op BBC1
Komedie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (16434 stemmen)
Met Jeff Daniels, Harley Jane Kozak, John Goodman e.aEen dokter is net opnieuw begonnen met een praktijk in een klein stadje en ontdekt dat zijn patiŽnten het slachtoffer worden van een dodelijke tropische spinnensoort.