SBS 6 elke avond met tweede scherm


SBS 6 wil haar publiek een rijkere kijkervaring bieden met SBS6+, een tweede scherm dat elke avond actief is. Dat heeft de zender bekendgemaakt. Met dit tweede scherm, op te vragen op de iPhone en iPad, kan iedereen sinds maandag een connectie maken met de prime time programma’s van SBS 6. “De kijker kan live meespelen met The Price Is Right, een mening geven in Hart van Nederland of duiken in de backstage wereld van Sterren Springen“, legt een woordvoerster uit.

Creatief directeur Edwin Valent is trots op de service. “Niet alleen bij een kleine selectie programma’s, maar de hele avond, 365 dagen per jaar, geven we onze gebruikers een ruimere kijkervaring. Een meerwaarde die de komende maanden alleen maar uitgebreid zal worden“, zegt hij.

De SBS6+ dienst is te gebruiken via de applicatie die gratis te downloaden is voor iPhone en iPad. Vanaf 17 september wordt er tevens een webversie gelanceerd die beschikbaar is voor iedereen. Daarnaast wordt SBS6+ in oktober ook gelanceerd als gratis applicatie voor Android.

Later dit jaar zullen Net5 (Net5+) en Veronica (Veronica+) ook starten met het dagelijks aanbieden van deze dienst.