Filemon Wesselink krijgt eigen programma op Radio 1


Tv-presentator Filemon Wesselink krijgt binnenkort zijn eerste (eigen) radioprogramma in de nacht van zaterdag op zondag op Radio 1. In 'De Wereld van Filemon' hoort hij Nederlanders die in het buitenland verblijven uit over datgene wat hem is opgevallen. 'De Wereld van Filemon' is vanaf 16 september iedere zaterdagnacht van 01.00 uur tot 03.00 uur te horen bij BNN op Radio 1.

Naast zijn eigen programma 'De Wereld van Filemon' op de muziek- en nieuwszender Radio 1 start Filemon op 11 september ook met een nieuw tv-programma.


De Week van Filemon
'De Week van Filemon' is iedere dinsdag om 21.50 uur te zien bij BNN op 3.


In de eerste aflevering duikt Filemon in de wereld van de talentenjachten. Zo spreekt hij met Henny Huisman over een door hem bedacht talentenshow-format en zoekt hij bekende en onbekende deelnemers en juryleden op om hen uit te horen over het reilen en zeilen achter de schermen bij deze shows.


Filemon: "Ik heb heel veel zin in een nieuw seizoen van De Week van Filemon. We gaan nu dieper op de onderwerpen in en ik vind het superleuk en interessant om me helemaal onder te dompelen in spectaculaire werelden. En dat ik radio mag gaan maken vind ik te gek. Het begon voor mij bij BNN met radio en nu heb ik mijn eigen programma op Radio 1. Dat is wat ik altijd al heb willen doen!" [Radio.NL]