Ondanks alle iPhone 5-geruchten gaat de Samsung Galaxy S III nog steeds als warme broodjes over de toonbank, als we de verkoopcijfers van Samsung mogen geloven. In slechts 100 dagen zijn er 20 miljoen toestellen over de toonbank gegaan. Dagelijks zijn dat er 200.000.

De verkoop gaat dus onverminderd voort want onlangs schreven we nog dat er 10 miljoen exemplaren van de Samsung Galaxy S III waren verkocht en dit(waskan weg) in 50 dagen. Het is de snelst verkopende smartphone tot nu toe van Samsung. In de VS zou de Samsung Galaxy S III de Apple iPhone 4S al de afgelopen maand van de eerste plek hebben verstoten. Maar die is natuurlijk al een tijdje uit inmiddels. Of de iPhone 5 de eerste plek weer weet terug te kapen voor Apple, zullen we spoedig weten. Naar verwachting zal de iPhone 5 in oktober uitkomen.

Zes miljoen exemplaren werden in Europa verkocht, 4,5 miljoen in Azie, 4 miljoen en Noord-Amerika en 2.5 miljoen in Zuid-Korea, het thuisland van Samsung. Samsung spreekt over verkopen maar het kan ook zijn dat ze ‘verscheepte exemplaren’ bedoelen (hoeveelheid die naar de winkels is gestuurd). Het maakt de dames in onderstaande foto in ieder geval niet uit, zij laten vol trots de 20 miljoen zien, op Galaxy S III’s uiteraard.