Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: It seems that have problems with forum

  1. #1

    It seems that have problems with forum

    Hi all

    SO my problem is when a send in shoutbox i have a message like that "please confirm your registration before using ths shoutbox" and in upload center :

    hichemus, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    Thx

  2. #2

    Re: It seems that have problems with forum

    Quote Originally Posted by hichemus View Post
    Hi all

    SO my problem is when a send in shoutbox i have a message like that "please confirm your registration before using ths shoutbox" and in upload center :

    hichemus, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    Thx
    salut
    moi aussi j'ai le meme probleme????
    faudrait t il faire qq post pour pouvoir acceder a l'upload center????

  3. #3
    New Member
    Join Date
    19-11-2005
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: It seems that have problems with forum

    Same here. I sent an e-mail to the web master and am awaiting a reply.
    Regards
    pfloyd

  4. #4
    Member
    Join Date
    27-07-2005
    Location
    Here&There
    Posts
    85
    Uploads
    0

    Question Re: It seems that have problems with forum

    Quote Originally Posted by hichemus View Post
    Hi all

    SO my problem is when a send in shoutbox i have a message like that "please confirm your registration before using ths shoutbox" and in upload center :

    hichemus, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    Thx

    Hi ,

    I have same message when I try to access to upload center page


    Strange ...

  5. #5
    the force is with you lousk.1's Avatar
    Join Date
    21-10-2005
    Location
    sud de la france
    Posts
    669
    Uploads
    13

    Re: It seems that have problems with forum

    hello

    I have to me also the same problem

    thank you

  6. #6
    Shadowdancer(admin) lilSsjGirl's Avatar
    Join Date
    27-02-2005
    Location
    The Hague
    Posts
    822
    Uploads
    162

    Re: It seems that have problems with forum

    Even I have this problem.. Will try to contact MainFrame. Even the shoutbox seems to be having bugs at the moment. Could be because of some updates. Just have patient.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    21-06-2006
    Location
    Egypt
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: It seems that have problems with forum

    I have it too it might be due to high load while the server maintenance.

  8. #8
    Shadowdancer(admin) lilSsjGirl's Avatar
    Join Date
    27-02-2005
    Location
    The Hague
    Posts
    822
    Uploads
    162

    Re: It seems that have problems with forum

    I think it has something to do with the plugins... I have rebooted the server and the serverload seems normal. And the forum is working normal, it's only the upload center and shoutbox.

  9. #9
    VIP Member chouchou's Avatar
    Join Date
    02-05-2005
    Posts
    3,762
    Uploads
    25

    Smile Re: It seems that have problems with forum

    hi miss

  10. #10
    Welcome for Good Spirit frilo's Avatar
    Join Date
    23-04-2005
    Location
    France and On Road Kiss of my Motors
    Posts
    454
    Uploads
    119

    Embarrassment Re: It seems that have problems with forum

    Hi to all

    Boss & Miss Hello


    Problem for me too ...

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. epg problems
    By ayrshirepiker in forum Technomate
    Replies: 1
    Last Post: 31-10-2009, 14:41:25
  2. Info Problems in ULC
    By plutonium239 in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 4
    Last Post: 20-02-2009, 13:37:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •