Pirates of the Caribbean: At World's End
20:30 - 23:40 op Veronica
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (238130 stemmen)
Met Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom e.aIn deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten onze helden om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben. Toch stemt hij in om te helpen en vaart met succes The Black Pearl uit het Land van de Doden. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng en Barbossa allemaal hun eigen plannen hebben en dat niemand te vertrouwen is. Toch moet ieder partij kiezen en een definitieve alliantie vormen voor één laatste slag. Zou dit het einde betekenen van de vrijheid op de zeven zeeën voor de piraten....


double tour
00:55 - 02:30 op TV5
Drama (1959) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (543 stemmen)
Met Madeleine Robinson, Antonella Lualdi, Jean-Paul Belmondo e.aIn een prachtig landhuid buiten Aix-en-Provence woont het gezin Marcoux onder een masker van achtenswaardigheid. In werkelijkheid bedriegt Henri Marcoux zijn vrouw met de knappe Léda, de zoon is instabiel en de dochter is verloofd met een weinig aanbevelenswaardige figuur. Als Léda vermoord wordt gevonden wordt het hele gezin verdacht.


Stolen
01:15 - 02:40 op BBC1
Drama (2010) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Moneesha Barrett, Nick Blake, Fraser Brown e.aDe geadopteerde baby Kahu Durie van Eddie en Donna wordt ontvoerd. Aan de ontknoping gaan 9 spannende dagen vooraf.