Paul de Leeuw kampt met stemproblemen

Paul de Leeuw heeft zijn optreden van zijn theatershow voor woensdag afgezegd omdat hij last heeft van zijn stem. Vanaf 17 september is de presentator wel bij VTM in BelgiŽ te zien.

De cabaretier, zanger en presentator heeft vanwege stemproblemen het optreden van woensdagavond 12 september in Eindhoven geannuleerd. de voorstelling Poephoofd praat Paul de Leeuw openhartig over over zaken als zijn gezin, duur vlees en zelfs orgasmes. De presentator zal deze maand voor het eerst ook een Belgisch programma gaan maken en dat komt vooralsnog niet in gevaar door zijn huidige stemproblemen.


Paul de Leeuw bij VTM te zien
Vanaf 17 september zal Paul de Leeuw te zien bij VTM met een eigen programma dat een format krijgt zoals de Nederlandse kijker het ook al kent. Als Manneke Paul laat hij speciale wensen en ideeŽn in vervulling gaan maar ontvangt ook bekende Vlamingen, zoals in de eerste aflevering Koen Wauters, in de studio's van de VTM in Vilvoorde. De voorbereidingen van het programma zijn al in volle gang. VTM is alleen beschikbaar voor Belgische kijkers maar fans zullen De Leeuw al kennen omdat zijn programma's op de Vara bij Nederland 1 ook altijd in BelgiŽ te zien zijn geweest.

Geschreven door: Jan-Hein Visser