Xander de Buisonjé bezorgt een nog onbekend paar een bruiloft in samenwerking met het landelijke radiostation Skyradio. "Ik zal het bruidspaar toespreken en toezingen op 12-12-12", zo meldt Xander de Buisonjé, die tijdens de ceremonie hulp krijgt van een trouwambtenaar.

Liefdeskoppels met trouwplannen kunnen zich vanaf deze week inschrijven via de website van Skyradio. Daarna kunnen luisteraars een week lang stemmen op het leukste koppel. Uit ruim 100 koppels zal door de computer volgens Skyradio het winnende koppel worden gekozen. Wie dat zijn wordt op 2 oktober bekendgemaakt.


Het winnende koppel zal twee maanden later op kosten van Skyradio en in aanwezigheid van Xander de Buiosonjé in de echt worden verbonden. Na de plechtigheid vliegt het echtpaar naar Bali voor een huwelijksreis.


Vorig jaar was VanVelzen op 11 november betrokken bij het in de echt verbinden van een paar. Het jaar daarvoor zong Alain Clark een stel toe op 10 oktober. Of Sky Radio in 2013 ook een huwelijk organiseert, is nog niet duidelijk. "Dit is de laatste bruiloft die we op een bijzondere datum kunnen weggeven", reageert een woordvoerder. ]Radio.NL]