Een eigen tv-toestel of settopbox van Apple lijkt er voorlopig nog niet te komen, ondanks meerdere aankondigingen. Het probleem zit vooral in de uitzendrechten.

Apple is het nog altijd niet eens met veel productiehuizen, omdat de content die zij leveren meestal al eigendom zijn van de grote kabelbedrijven. Deze bedrijven bezitten in Amerika veel macht en en vrezen dat hun klanten eventueel zouden weglopen als die via een Apple TV gaan kijken. Apple staat deze dagen wel weer in de spotlight vanwege de zeer waarschijnlijke aankondiging van de iPhone 5.

Apple Event live via internet
Woensdag wordt tijdens het Apple Event in San Francisco, live te volgen via het internet, waarschijnlijk iwel eindelijk de iPhone 5 aangekondigd. De presentatie van Apple start vanavond om 19.00 uur Nederlandse en is via een live-blog te volgen op internet: http://www.engadget.com/2012/09/12/a...ne-5-liveblog/. De website
http://www.apple.com/apple-events/ is het officiŽle adres waar alle belangrijke nieuwsfeiten en ontwikkelingen na afloop van de presentatie terug zijn te vinden.