Grote zenderuitbreiding bij Telenet


Telenet breidt het zenderaanbod op 17 september uit. Naast de al eerder aangekondigde komst van de Vlaamse HD-kanalen Vier HD en Vijf HD komen er nog meer nieuwe zenders in het zenderaanbod.

Opvallend is de komst van de HD-zender High TV 3D. Dit is het enige internationale 3D-kanaal waarvan de programmering volledig uit native 3D-programmaís bestaat. De programmaís van High TV 3D bevatten entertainment, drama, comedy, film- en Hollywood-nieuws. High TV 3D is voor de satellietkijker al enige tijd ongecodeerd via de Astra3-satelliet op 23,5 graden oost te bekijken.

IsraŽlische zenders
Opzienbarend is ook de komst van het tv-kanaal The IsraŽli Network. Dit is een internationale zender die het beste van de IsraŽlische programmaís brengt voor IsraŽliís in het buitenland zoals: het journaal, ontspanning, film, sport, kinderprogrammaís, joodse cultuur en religie. De programmaís zijn Hebreeuws gesproken, met Engelstalige ondertiteling. Ook het Franstalige radiozender Radio JudaÔca wordt toegevoegd. Dit is een Joodse radiozender die ook programmaís in het Engels, Jiddisch en Hebreeuws uitzendt. Biede IsraŽlische zenders en High TV 3D komen voor alle digitale abonnees van Telenet beschikbaar.


Nieuw in pluspakket
Telenet-abonnees die het digitale pluspakket afnemen kunnen vanaf 17 september naar het kinderkanaal Baby TV, Trace Sports HD en Shorts TV HD kijken. Het tv-kanaal TNT HD is vanaf dat moment ook in SD-kwaliteit te bekijken.


Meer erotiek bij Telenet
In het Adult-pakket van Telenet zijn er ook enkele wijzigingen. Adult Channel verdwijnt en hiervoor komt Blue Hustler in de plaats. Wie in het bezit van HD-decoder ziet het aanbod met Penthouse HD uitbreiden.

Geschreven door: Jarco Kriek