Tout le monde descend
14:00 - 15:35 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (12 stemmen)
Met Thierry Neuvic, DaphnÚ Chollet, Jules-Angelo Bigarnet e.aPierre-Antoine heeft een hoge functie bij een beroemd adviesbureau. Als zijn bazen gearresteerd worden voor fraude, moet hij een eenvoudige functie als adviseur aannemen in een arme buitenwijk op het platteland. Een nieuw leven wacht zijn gezin, maar sommige gewoontes zijn moeilijk te verliezen...


Welcome Home, Roscoe Jenkins
20:30 - 23:00 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (7290 stemmen)
Met Martin Lawrence, James Earl Jones, Margaret Avery e.aDr. RJ Stevens, een talkshow-host, ontloopt zijn vroeger armzalige bestaan door te verkondigen dat alles kan in het leven. Met veel succes en geld op zak, heeft hij het gevoel dat hij alles heeft bereikt wat er te bereiken valt. Wanneer hij wordt uitgenodigd voor het 50-jarige huwelijk van zijn ouders, gaat hij ernaar toe, klaar om zijn ouders te imponeren met de successen die hij heeft behaald en hoe hij is veranderd. Tenminste... dat is het plan.


Boot Camp
20:30 - 22:30 op NET5
Thriller (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (738 stemmen)
Met Mila Kunis, Gregory Smith, Peter Stormare e.aOveral te wereld zijn honderden opvoedkampen. Ze worden stuk voor stuk niet in de gaten gehouden door de overheid. De meeste bereiken op een respectabele manier hun doel. Maar sommige zijn de hel op aarde. Sophie is volledig losgeslagen. Ze is totaal onhandelbaar en schopt overal tegenaan. Haar ouders hebben het compleet met haar gehad. Nadat ze op een avond compleet uit haar plaat is gegaan op een feestje van haar ouders, wordt ze thuis ontvoerd door een groep mannen. De volgende dag wordt ze wakker op een boot richting haar grootste nachtmerrie.


Knight and Day
20:30 - 22:50 op SBS6
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (77723 stemmen)
Met Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard e.aKnight & Day gaat over een eenzame vrouw (Diaz) wiens ogenschijnlijk onschuldige blind date haar leven op kop zet wanneer een superspion (Cruise) haar meeneemt op een gewelddadige wereldreis om een batterij te beschermen die de sleutel bevat tot een oneindige krachtbron.


One Fine Day
20:30 - 22:40 op RTL8
Komedie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (23235 stemmen)
Met Michelle Pfeiffer, George Clooney, Mae Whitman e.aMelanie Parker, een architecte en moeder van Sammy en Jack Taylor, een columnist voor een krant en vader van Maggie zijn beiden gescheiden. Ze ontmoeten elkaar wanneer beide kinderen te laat op school komen en daardoor hun schoolreis moeten missen. Aangezien ze het allebei waanzinnig druk hebben met hun carriere, besluiten ze allebei een dagdeel de zorg voor hun kinderen op zich te nemen.


Irina Palm
21:10 - 22:50 op Canvas
Drama (2007) uit BelgiŰ
IMDB-rating: 7.3 (2230 stemmen)
Met Marianne Faithfull, Miki Manojlovic, Kevin Bishop e.aDe 50-jarige weduwe Maggie is wanhopig op zoek naar voldoende geld om een dure operatie voor haar kleinzoontje te kunnen betalen. Na´ef en ten einde raad, belandt ze in Sexy World in de Londense Sohowijk. Zonder zich rekenschap te geven waar ze aan begint, gaat ze de tent binnen. De baas Miki is ge´ntrigeerd door haar persoon en geamuseerd door de hele situatie en biedt haar toch een job aan. Maggie krijgt de pseudoniem Irina Palm en doet er alles voor om haar job niet te verliezen...<br><br><br>


Scarface
22:00 - 01:20 op RTL7
Misdaad (1983) uit Amerika
IMDB-rating: 8.3 (261896 stemmen)
Met Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer e.aTony Montana, een jonge Cubaan, vlucht met zijn vriend Manny Ray naar Miami. Daar aangekomen ontsnapt hij uit het vluchtelingenkamp, en wordt daarna geconfronteerd met de harde werkelijkheid waarin vluchtelingen zich alleen staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de coca´nesmokkel en weet zich in deze keiharde wereld op te werken tot de baas van een reusachtige imperium.


Vreemd Bloed
22:55 - 00:20 op NED2
Drama (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 6.6 (53 stemmen)
Met Wim Opbrouck, Viviane de Muynck, Jelle de Jong e.aZijn opa was slager, zijn vader is slager en zijn drie broers zijn ook slager. Het is dan ook logisch dat Jere, de jongste van de familie ook het slagersvak in gaat. Hij heeft alleen weinig zin in het slachten van dieren en wil zijn eigen weg gaan. Met een beetje hulp van zijn oma moet dat wel lukken.


American Pie Presents Beta House
23:00 - 00:50 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (8747 stemmen)
Met John White, Steve Talley, Christopher McDonald e.aErik, Ryan, en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!


American Gigolo
23:20 - 01:10 op E&eacute;n
Drama (1980) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (5928 stemmen)
Met Richard Gere, Lauren Hutton, Hector Elizondo e.aJulian, een geslaagde gigolo uit Hollywood, raakt verstrikt in een kinky moordzaak en gaat op zoek naar de pooier die hier verantwoordelijk voor is. Tot zijn grote ontzetting is hij later getuige van de moord op de pooier. De gevangenis wacht hem, tenzij de vrouw van een senator, met wie hij een seksuele relatie onderhoudt, hem een alibi verschaft.


Underworld: Evolution
23:40 - 01:40 op SBS6
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (33414 stemmen)
Met Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran e.aNa jarenlang tegen weerwolven te hebben gevochten, beseft Selene dat ze misleid is. Samen met Michael, een weerwolf/vampierhybride, trekt ze ten strijde tegen Marcus, koning van de vampiers, die de wereld wil overheersen samen met zijn broer.


Archipi?go
00:05 - 01:55 op BBC2
Drama (1992) uit Chili
IMDB-rating: 2.8 (7 stemmen)
Met Tito Bustamante, Alicia Fuentes, Eduardo Gatti e.aEen gerespecteerde architect is aanwezig op een illegale anti-regerings bijeenkomst van studenten. Wanneer de politie binnenvalt moet hij vluchten.


Lymelife
01:55 - 03:25 op BBC2
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (7837 stemmen)
Met Rory Culkin, Alec Baldwin, Jill Hennessy e.aTwee families leven volgens de American Dream. Hun onderlinge relaties, vastgoedproblemen en de ziekte van Lyme hebben echter een flinke impact op ieder familielid.