The Girl Next Door
20:30 - 22:40 op Veronica
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (40577 stemmen)
Met Emile Hirsch, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant e.aDe dromen van Matthew worden opeens werkelijkheid, wanneer hij een pornoster als buurvrouw krijgt en ze verliefd worden op elkaar. Haar werk komt hun relatie echter in de weg te staan en Matthew moet er alles aan doen om zijn ware liefde te tonen en eindelijk eens keuzes in zijn leven te maken.


Qu'un seul tienne et les autres suivront
21:00 - 23:00 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (139 stemmen)
Met Farida Rahouadj, Reda Kateb, Pauline Etienne e.aStephane wordt een koop aangeboden die zijn leven zou kunnen veranderen. Zohra wil de dood van haar zoon begrijpen en Laura beleeft haar eerste liefde met een jonge rebel uit de gevangenis. Het lot heeft hen samengebracht tussen de muren van een gevangenis, in de bezoekersruimte. En elk van hen neemt zijn of haar lot in handen. Als één opstaat, zullen de anderen volgen...


Taken in Broad Daylight
00:35 - 01:55 op BBC1
Misdaad (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (540 stemmen)
Met Sara Canning, James Van Der Beek, LeVar Burton e.aDe 17-jarige Anne Sluti wordt ontvoerd door een losgeslagen crimineel. Hij trekt met haar door verschillende staten. Ze tracht echter aanwijzingen achter te laten voor de politie en probeert haar ontvoerder te overmeesteren. Uiteindelijk haalt de politie hen in en zijn ze omsingeld. Nu moet Anne proberen over haar vrijlating te onderhandelen met een wanhopige moordenaar en de politie die hem maar al te graag wil neerschieten.