Bart de Graaff, televisiepresentator en BNN-directeur, is op 35-jarige leeftijd overleden. Bart kampte al vanaf zijn 9de jaar met een ernstige nierziekte na een ongeluk. Een zeldzaam virus stak vervolgens de kop op, dat zijn nieren aantastte. nu, ruim 10 jaar na zijn dood is op het Media Park in Hilversum een weg vernoemd naar hem.

Coen Swijnenberg, deejay van 3FM heeft op het Media Park in Hilversum de Bart de Graaffweg, de straat waar 3FM aan ligt, woensdag officieel geopend. Dit was overigens ook live te horen op 3FM in de Coen en Sandershow.


Mirjam de Graaff, de zus van Bart en voorzitter van de Bart de Graaff Foundation, onthulde het straatnaambord. Coen gooide symbolisch een baksteen door de ruit, geïnspireerd op een beroemde scène waarmee Bart ooit opzien baarde.


BNN-oprichter Bart de Graaff is niet de enigste bekende Nederlander die een naambordje heeft gekregen, eerder kregen André van Duin, Mies Bouwman, Willem Duys en Joost den Draaijer / Willem van Kooten al een naambordje. [Radio.NL]