Skyradio lanceert donderdag een nieuw logo. Het oude logo met 101 erin zal hierdoor verdwijnen. Daarnaast start het landelijke radiostation Skyradio met een ondersteunende campagne: ‘Stay in the flow’. Met de campagne en het nieuwe logo wil Sky haar merkpositionering aanscherpen.

Het woord ‘Sky’ is in het nieuwe logo groter gemaakt dan ´radio´ en de frequentie is verdwenen. Volgens het radiostation weet iedereen Skyradio inmiddels te vinden op 101 FM.


CEO Philip Alberdingk Thijm: “Tijdens een gemiddelde week in het jaar stemmen meer dan drie miljoen luisteraars af op Sky Radio. We zijn de grootste en populairste zender onder vrouwen (10+), maar bereiken nagenoeg net zoveel mannen. Kortom, Sky is van iedereen.


We zijn altijd in beweging, de muziekmix wordt dagelijks aangepast aan wat op dat moment populair is in Nederland. Vorig jaar werden de jinglepakketten al passend gemaakt bij de huidige muziekstijl. Nu is het tijd om het nieuwe gevoel ook in de visuele uitstraling van merk gestalte te geven.” [Radio.NL]