Best 24 vernieuwt programmering

Best 24 heeft vanaf maandag 24 september een geheel vernieuwde programmering. De zender past haar uitzendschema volledig aan met een aantal toptitels in de vooravond.

De series Zeg 'ns Aaa en Taxi, beide lang een paradepaardje op televisie geweest, zullen in de avonduren worden uitgezonden. De series gelden nog altijd als publiekslievelingen en van Zeg 'ns Aaa is recent nog een remake gemaakt door RTL. Best 24 zal uiteraard oude afleveringen uitzenden en dat geldt ook voor Taxi, het programma van Maarten Spanjer met de verborgen camera.


Veel quizzen op Best 24
In het nieuwe uitzendschema is vanaf 24 september ook iedere dag om 18.00 uur ruimte gemaakt voor zogeheten retro quizzen. De kijker kan meespelen met overbekende spelshows uit de afgelopen decennia, waaronder Boggle, Lingo en Vijf tegen Vijf met Willem Ruis. Best 24 voldoet met het uitzenden van deze series aan de vele verzoeken vanuit het publiek. De kennisquizzen blijven onveranderd in het schema zoals Twee voor Twaalf, Herexamen en Tien voor Taal om 22.00 uur. Villa Felderhof wordt nu al uitgezonden op Best 24 en zal naar de late avond gaan. Best 24 is in Nederland online en via de meeste aanbieders van Digitale televisie te bekijken.

Geschreven door: Jan-Hein Visser