Mezzo live vanuit concertgebouw Amsterdam


Mezzo en Mezzo Live HD evenals UPC kanaal 14 en Ziggo kanaal 13 brengen donderdag 20 september live een uitzending vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam.

Op deze avond brengt het Koninklijk Concertgebouworkest, onder leiding van Mariss Jansons ‘Ein deutsches Requiem’, van Brahms ten gehore. Het concert wordt live uitgezonden op Mezzo en Mezzo Live HD vanaf 20:15 uur.

Mezzo overal te zien maar niet in HD
Mezzo is ook in 2012 partner van het Koninklijk Concertgebouworkest en ter gelegenheid hiervan is er deze live uitzending vanuit Het Concertgebouw te Amsterdam. Aan de uitvoering werken het Groot Omroepkoor, sopraan Genia Kühmeier en bariton Gerald Finley mee. De uitzending is voor vrijwel iedereen met digitale televisie (onder meer UPC, Ziggo maar ook abonnees die Mezzo via KPN of CanalDigitaal ontvangen) te zien en in Zeeland ook analoog bij Delta. De uitzendingen via Mezzo Live HD zijn echter in Nederland bijna nergens te zien, omdat deze HD variant van Mezzo nog altijd door vrijwel geen enkele aanbieder wordt aangeboden.

Geschreven door: Jan-Hein Visser