BNR Nieuwsradio zet Humberto Tan aan de kant


Humberto Tan is bij BNR Nieuwsradio de laan uitgestuurd. Volgende week presenteert hij zijn ochtendprogramma niet vanuit de vertrouwde studio in Amsterdam maar langs de snelweg. Een 16 meter lange BNR Roadtruck met ingebouwde mobiele studio staat vijf ochtenden op een wisselende snelweglocatie van maandag 24 tot en met vrijdag 28 sept.

"Ik wil dicht bij de luisteraar staan en aangezien de BNR Nieuwsradio luisteraar ’s ochtends op weg naar het werk is, moet ik vanaf 6 uur ook de weg op,” aldus Humberto Tan.


“Omdat een kleine gezinsauto niet past bij de uitstraling van BNR Nieuwsradio en het imago van Humberto Tan, hebben we gekozen voor een 16 meter lange oplegger, ” zegt BNR-hoofdredacteur Paul van Gessel.


De locatie-uitzendingen, elke werkdag 06:00 tot 09:30, zijn onderdeel van de BNR Mobility Week(dinsdag 25 sept 19:00 tot 20.00), waarin BNR Nieuwsradio inzoomt op filebestrijding en innovaties op weg, spoor, water en in de lucht. "Onze luisteraar weet wat het is om elke dag in de file te moeten staan, daarom gaan wij op zoek naar kansen om Nederland weer in beweging te krijgen.” zegt Paul van Gessel. [Radio.NL]