Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: si mund te fut .key file ne satellite?

  1. #1

    si mund te fut .key file ne satellite?

    pershendetje te gjitheve,

    jam i ri ne kete forum dhe nuk e kam shume idene mbi teknologjine e sateliteve. une kam nje satelit STARTSAT SRX 3200 ultra dhe doja te dija nese eshte e mundur qe te fut ne ate .key file ne menyre qe te shikoj kanale te tjera ose .hex file. si mundet qe ta bej kete gje? cfare programi mund te perdor? ju lutem te me ndihmoni

  2. #2
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Talking Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    provo ketu:http://www.satdw.com/viewdownloads.a...n=group2.duhet te perdoresh kavo nullmodem.shnet nga BOBI ITALY.

  3. #3
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Talking Re: si mund te fut .key file ne satellite?


  4. #4
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Talking Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    1.shkarko zip filin
    2.depaketo zip filin
    3.ndiz dekoderin ne nje kanal te pa kodifikuar
    4.lidh dekoderin me komputerin(kavo nullmodem 9 pin)
    5.kliko ne ikonen SIMPLE UPLOAD
    6.kliko start(ne qofte se te jep error nderro com port 1 ose 2)
    7.waiting boob kliko OK
    8.prit deri sa te mbaroi karikimi i programit(rreth 3-4 minuta)
    9.dekoderi rindizet vete,zgjidh language pastaj bej kerkimin automatik ose manual kanaleve.

  5. #5

    Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    shume flm vella per ndihmen, kjo me sa po shoh une eshte per te bere upgrade softwarin e satelitit dhe kete gje e kam bere me pare. por doja te dija nese eshte e mundur qe te bej UPLOAD ne satelit vetem filet qe jane me prapashtese .key ose .hex ne menyre qe te bej upgrade codet e kanaleve. pasi nuk po arrij ta bej dot.
    gjithsesi flm per ndihmen

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    28-06-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    Per NOKIA resevera dini gjė? Ēka duhet tė kem pėrveē reseverit?

    Flm shumė

  7. #7

    Lightbulb Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    Pershendetje. sa i perket STARSAt se su mund ti futesh celesat ne te, nuk mundesh fare vetem komplet IMAGIN mund ta besh download ne receiver. nuk e besoj se ka celesa per resiverin tuaj.

    NET06 nuk jam profi por nese e shpjegon se qfar kerkon per nokia ndoshta gjindet dikush ketu qe mund te ndihmoj ose ndoshta edhe un per cilin model te nikias e ke fjalen ???


    Me respekt

  8. #8

    Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    scorpion-x shume flm per pergjigjen,
    me fal per injorancen :) por meqe nuk ja kam shume idene mos doje te thuash qe duhet te bej gjithnje upgrade soft e receiverit?

  9. #9

    Lightbulb Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    Po saktesisht ashtu mendova. por provo ket ndoshta ke fat, nuk jam i sigurt qe funksionon ne receiverin tend por provoje. e ke loaderin me keys te fundit. perndryshe duhet ta futesh ne receiver komploet IMAGIN.

    Me respekt

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    28-06-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: si mund te fut .key file ne satellite?

    Quote Originally Posted by scorpion-x View Post
    Pershendetje. sa i perket STARSAt se su mund ti futesh celesat ne te, nuk mundesh fare vetem komplet IMAGIN mund ta besh download ne receiver. nuk e besoj se ka celesa per resiverin tuaj.

    NET06 nuk jam profi por nese e shpjegon se qfar kerkon per nokia ndoshta gjindet dikush ketu qe mund te ndihmoj ose ndoshta edhe un per cilin model te nikias e ke fjalen ???


    Me respekt
    Pėrshėndetje scorpion

    Fjala ėshtė pėr NOKIA 9760 C. E kam gjetur faqen zyrtare tė saj dhe manuelin se si duhet tė futet update software, por tė them drejten nuk kuptoj edhe aq. S'di ēka mė duhet tė kem qė tė lidh resiverin me kompjuterin, cili kabėll ? Nėse mundesh tė mė ndihmosh bėn mirė, tė faleminderit.

    Respekt

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Si mund ta instaloj NAGRA 3
    By xoninet in forum Albanian / Shqip
    Replies: 7
    Last Post: 30-01-2010, 20:35:14
  2. Replies: 24
    Last Post: 29-08-2009, 20:10:17
  3. New kush mund tė me ndihmoj
    By lapushi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2009, 00:20:44
  4. Question si mund ta bej me emu key
    By kapoaug in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2009, 17:03:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •