Emmy Awards live op HBO


Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse televisie is de uitreiking van de Emmy Awards live te volgen. Maandagmorgen om 02.00 uur start HBO met de live-uitzending. HBO is als betaalzender bij diverse tv-aanbieders te ontvangen.

HBO heeft als opdrachtgever van veel Amerikaanse tv-series en films 81 nominaties voor het winnen van een Emmy Award. Dit onder meer voor de tv-series Game of Thrones, Boardwalk Empire en Veep. Ook de HBO-films Hemingway & Gelhorn en Game Change maken kans op een Emmy Award.

Nieuw seizoen Boardwalk Empire
De 64e uitreiking van de Emmy Awards is zonder reclameonderbreking op maandagmorgen van 02.00 tot 05.00 uur op HBO te bekijken. Aansluitend is de eerste aflevering van het derde en nieuwe seizoen van de HBO-serie Boardwalk Empire te bekijken. Boardwalk Empire is dit jaar bij de Emmy Awards genomineerd in de categorie beste dramserie en beste mannelijke hoofdrol in een dramaserie.


HBO on Demand en HBO GO
De herhaling van de uitreiking van de Emmy Awards is dinsdag 25 september om 20.30 uur op het tv-kanaal HBO 2 te bekijken. De Nederlands ondertitelde samenvatting is ook via HBO on Demand en HBO GO te bekijken.


Geschreven door: Jarco Kriek