Boer Zoekt Vrouw voor het eerst boven vier miljoen

Boer Zoekt Vrouw is zondagavond door bijna 4,2 miljoen mensen bekeken. De boerendatingshow trok daarmee voor het eerst dit seizoen meer dan vier miljoen kijkers. Vorige week schakelden 3,5 miljoen Nederlanders in. Boer Zoekt Vrouw is wederom het best bekeken programma van de zondagavond, blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

Hoewel de 4,2 miljoen kijkers een record zijn voor de zesde serie van Boer Zoekt Vrouw, trok de zoektocht van agrariŽrs naar de liefde in het verleden meer kijkers. Vorig seizoen trok een van de afleveringen 5,2 miljoen kijkers.


Zondag was te zien hoe de drie overgebleven brievenschrijvers komen logeren bij de eenzame boeren. De logeerweek weet doorgaans de meeste Boer Zoekt Vrouw-kijkers te boeien. Ook de komende weken staat het programma in het teken van het agrarische slaappartijtje.


Het achtuurjournaal, dat voor Boer Zoekt Vrouw wordt uitgezonden, is met ruim drie miljoen kijkers het op een na best bekeken programma. Studio Sport Eredivisie maakt de top drie compleet, het sportprogramma trok bijna 2,8 miljoen kijkers. Een Tegen Honderd, dat na Boer Zoekt Vrouw te zien is, valt met bijna 2,4 miljoen belangstellenden net buiten de top drie. [Novum/Radio.NL]