Qu'un seul tienne et les autres suivront
18:35 - 20:30 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (139 stemmen)
Met Farida Rahouadj, Reda Kateb, Pauline Etienne e.aStephane wordt een koop aangeboden die zijn leven zou kunnen veranderen. Zohra wil de dood van haar zoon begrijpen en Laura beleeft haar eerste liefde met een jonge rebel uit de gevangenis. Het lot heeft hen samengebracht tussen de muren van een gevangenis, in de bezoekersruimte. En elk van hen neemt zijn of haar lot in handen. Als één opstaat, zullen de anderen volgen...


Step Brothers
20:30 - 22:40 op RTL7
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (106526 stemmen)
Met Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen e.aBrennan Huff (Will Ferrell) en Dale Doback (John C. Reilly), twee verwende volwassen mannen, wonen ieder nog bij hun alleenstaande ouders. Brennan bij zijn moeder en Dale bij zijn vader. Dit makkelijke leventje bevalt hen goed en beide maken geen aanstalten om uit huis te gaan. Er komt echter een kink in de kabel als de moeder van de ene man verliefd wordt op de vader van de andere en ze besluiten te trouwen. De twee mannen worden op deze manier stiefbroers.


Northern Lights
20:30 - 22:20 op RTL8
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (636 stemmen)
Met LeAnn Rimes, Eddie Cibrian, Greg Lawson e.aNate Burns wordt na een zwaar leven in Baltimore het nieuwe hoofd van de politie in het dorpje Lunacy in Alaska. Er wonen maar vijfhonderd mensen en als het stormt wordt dit gehucht afgesloten van de buitenwereld, tot het weer gaat liggen. Hij leert er de meest uiteenlopende karakters kennen en wil een zestien jaar oud dossier van een moord op een bergbeklimmer van onder het stof halen. Hij krijgt echter flink wat tegenwind van enkele inwoners, onder meer van Meg, de dochter van het slachtoffer.


La mauvaise rencontre
21:00 - 22:35 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (12 stemmen)
Met Jeanne Moreau, Matthieu Dessertine, Samuel Mercer e.aLoup en Mando hebben elkaar als kind ontmoet en een bijzonder hechte vriendschap opgebouwd. Ze zijn samen opgegroeid, hebben dezelfde ontdekkingen gedaan, dezelfde ervaringen gedeeld en dezelfde interesses. Op een gegeven moment hebben hun wegen zich gescheiden. Langzaam aan is de breuk dieper geworden...


Strange Wilderness
22:40 - 00:20 op RTL7
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (14059 stemmen)
Met Steve Zahn, Allen Covert, Jonah Hill e.aPeter Gaulke en Fred Wolf zijn twee natuurspecialisten die het populaire tv-programma Strange Wilderness presenteren. Helaas blijken de kijkcijfers te dalen en de twee proberen deze neergang te keren door een nieuw project te lanceren. Ze trekken naar de Andes om Bigfoot te zoeken, uiteraard geregistreerd door de camera.


Confetti
00:45 - 02:20 op BBC1
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.8 (2255 stemmen)
Met Martin Freeman, Jessica Hynes, Stephen Mangan e.aDe film volgt drie bevriende koppels die allen hun best doen om de meest orginele bruiloft van het jaar te organiseren. Wat ze echter nog niet weten is dat deze weddenschap een aanslag op hun vriendschap zal zijn.