Le roman de ma femme
18:35 - 20:15 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.8 (37 stemmen)
Met Olivier Gourmet, Léa Seydoux, Maruf Pulodzoda e.aPaul verdwijnt plotseling en laat een wanhopige financiële situatie achter zich. Eve, zijn jonge echtgenote, is er kapot van. Maître Chollet, een advocaat en vriend van Paul, geeft Eve morele en financiële steun. Ze worden bijzonder intiem, zelfs zo intiem dat de politie ze gaat verdenken.


Little Big Soldier
20:30 - 22:30 op RTL7
Actie (2010) uit China
IMDB-rating: 6.9 (6333 stemmen)
Met Jackie Chan, Lee-Hom Wang, Rongguang Yu e.aLittle Big Soldier gaat over de vriendschap tussen een soldaat en een generaal in de oude Chinese Qin Dynasty. Een oude soldaat (Jackie Chan) ontvoert de jonge generaal van een vijandelijke staat en neemt hem mee op een lange reis om de beloning te incasseren.


Mother and Child
20:30 - 23:10 op RTL8
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (5545 stemmen)
Met Samuel L. Jackson, Naomi Watts, Kerry Washington e.aDrie vrouwen die onafhankelijk van elkaar leven, blijken met elkaar verbonden. Elizabeth zoekt haar moeder, Karen zoekt haar dochter en Lucy zoekt een kind. De vijftigjarige Karen (Annette Bening), werd als meisje van veertien door haar moeder gedwongen afstand te doen van haar baby. Ze durfde niet tegen haar moeder in te gaan, maar is het kindje nooit vergeten. Na jarenlang moed te hebben verzameld gaat ze op zoek naar haar dochter. Elizabeth (Naomi Watts), een onafhankelijke en carrière georiënteerde vrouw raakt zwanger van de man waarmee ze een affaire heeft. Voor het eerst in haar leven wil ze weten wie haar moeder is, de vrouw die ze zelf nooit heeft gekend. Lucy (Kerry Washington) wil koste wat het kost een kindje adopteren om zo haar huwelijk te redden, maar wordt alsnog verlaten door haar man.


1, 2, 3, voleurs
21:00 - 22:35 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.9 (16 stemmen)
Met Isabelle Carré, Nicolas Cazalé, Olivier Sitruk e.aLuis, bewaker van geldtransporten, haalt plotseling iets onzinnigs uit: hij overvalt zijn eigen wagen en verstoort de rust van zijn twee beste jeugdvrienden, Emma en Sam, die advocaat geworden zijn. Hebben schulden tussen vrienden een grens?


Rob-B-Hood
22:30 - 01:00 op RTL7
Actie (2006) uit Hongkong
IMDB-rating: 6.6 (2176 stemmen)
Met Jackie Chan, Michael Hui, Louis Koo e.aDe kameraden van Slipper (Jackie Chan) hebben een baby gekidnapt en hopen een fortuin aan losgeld te kunnen innen. De overhandiging van baby en geld verloopt echter niet als gepland. Terwijl de anderen alles in orde moeten brengen, zit Slipper daarom tijdelijk met de ontvoerde baby opgescheept, wat uiteraard niet zonder problemen gaat.


Outrageous Fortune
01:05 - 02:40 op BBC1
Komedie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (2580 stemmen)
Met Shelley Long, Bette Midler, Peter Coyote e.aDe snobistische Lauren Ames en platvloerse Sandy Brozinsky zijn in alle opzichten elkaars tegenpolen, maar hebben een ambitie gemeen: ze hebben er alles voor over om topactrices te worden. Als ze elkaar ontmoeten bij een nieuwe acteer-masterclass is de rivaliteit tussen de twee dan ook onmiddellijk een feit. Als ook nog een blijkt dat de twee het hof zijn gemaakt door een en dezelfde Romeo die echter zijn biezen heeft gepakt, willen de twee voor eens en altijd weten bij wie zijn hart nu eigenlijke echt ligt, bij Sandy of Lauren. De twee gaan op jacht naar Michael, de man van hun dromen, die op zijn beurt op de hielen wordt gezeten door de CIA en de KGB vanwege spionageactiviteiten.