Syfy in etalage bij Ziggo, Caiway, Delta en Glashart Media


Syfy breidt het potentieel bereik in Nederland met 3 miljoen huishoudens uit. De gehele maand oktober is men namelijk zender van de maand bij vier tv-aanbieders.

Hierdoor is Syfy de gehele maand oktober te zien voor alle abonnees van de tv-aanbieders Ziggo, Caiway, Delta Kabel en Glashart Media. Het laatstgenoemd bedrijf levert tv- en radiodiensten aan vele serviceaanbieders die van het Reggefiber glasvezelnetwerk gebruik maken. Dit zijn onder meer XMS en Lijbrandt.

Maand vol Nederlandse primeurs
Syfy is een digitaal themakanaal dat zich richt op fantasierijk entertainment. In oktober kunnen kijkers genieten van diverse Nederlandse primeurs. Hieronder bevinden zich nieuwe seizoenen van de tv-series Being Human, Warehouse 13 en A Town Called Eureka.


Voorkeuzekanalen
De gehele maand oktober is Syfy bij Ziggo te vinden op voorkeuzekanaal 12. Bij Caiway is dat voorkeuzekanaal 19, Delta Kabel geeft Syfy door via kanaal 62 en bij alle serviceproviders die van de diensten van Glashart Media gebruik maken kan men Syfy op voorkeuzekanaal 33 vinden.


Geschreven door: Jarco Kriek