Masques
14:00 - 15:40 op TV5
Komedie (1987) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (609 stemmen)
Met Philippe Noiret, Robin Renucci, Bernadette Lafont e.aRoland Wolf, journalist en schrijver, schrijft een boek over het leven van Christian Legagneur, presentator van een televisie-uitzending. Deze laatste nodigt hem uit op zijn prachtige landgoed dat door vreemde personen bewoond wordt...


Pietje Bell
15:30 - 17:15 op NED3
Familiefilm (2002) uit Nederland
IMDB-rating: 6.4 (316 stemmen)
Met Quinten Schram, Frensch de Groot, Sjoerd Metz e.aPietje Bell weet als geen ander de stad op stelten te zetten met zijn dwaze avonturen. Jozef Geelman, de zoon van de drogist, is zijn grootste vijand, en is stiekem verliefd op de zus van Pietje.


The Devil Wears Prada
20:30 - 22:30 op RTL5
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (45556 stemmen)
Met Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt e.aAndrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.


Vanilla Sky
20:30 - 23:30 op RTL8
Drama (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (69327 stemmen)
Met Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz e.aDavid Aames leidt een ogenschijnlijk sprookjesachtig bestaan. De jonge manager van een Newyorkse uitgeverij is knap, welstellend, succesvol en bezielend. Maar schijn kan bedriegen, want zijn geluk is niet volmaakt. Op een avond ontmoet hij de vrouw van zijn dromen. Zijn geluk is echter van korte duur, want even later keert zij hem de rug toe omwille van een futiliteit. Onverwacht belandt hij dan midden in een stroomversnelling van romance, humor, achterdocht, passie, seks en dromen. Zo gaat David op zoek naar zijn ware persoonlijkheid en ontdekt hij hoe kostbaar en broos de ware liefde kan zijn.


10.5
20:30 - 00:10 op RTL7
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (1806 stemmen)
Met Kim Delaney, Fred Ward, Ivan Sergei e.aSeattle wordt opgeschrikt door een aardbeving van 7.9 op de schaal van Richter. Een behoorlijke beving welke de Space Needle doet omvallen en erg veel schade aanricht. Dr. Hill (Kim Delaney) is seismologe en geologe. Zij wordt naar haar werk geroepen. Ze is ambitieus en heeft snel haar antwoorden en oordelen klaar. Als er een nieuwe beving komt van 8.4 op de schaal van Richter is zij van mening dat het geen naschok is, maar een aparte aardbeving. Ze denkt dat op een verre diepte veel meer scheuren in de aardkost zitten die zorgen voor een kettingreactie. Haar baas wil echter niets van dit alles horen.


Kleine L?f?ie Liebe
22:30 - 00:40 op RTL5
Komedie (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.8 (51 stemmen)
Met Linda de Mol, Robert Lohr, Simon Verhoeven e.aDe succesvolle Anne werkt zestig uur per week en heeft daardoor nauwelijks een sociaal leven. Ze is bijna veertig, helemaal klaar om het anders te gaan doen en een privéleven op te bouwen. Haar beste vriend Ben vraagt haar net op dat moment mee naar een familieweekend om te doen alsof ze een stel zijn. Tijdens dat weekend ontmoet Anne Max, op wie ze verliefd wordt. Maar dan gaat Ben opeens ook op de knieën.


Wreckers
00:15 - 01:35 op BBC1
Drama (2011) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.5 (287 stemmen)
Met Claire Foy, Benedict Cumberbatch, Shaun Evans e.aHet getrouwde stel Dawn en David verhuist terug naar het dorp uit Davids jeugd om een gezin te stichten. Wanneer ze onverwachts bezoek krijgen van Nick, de broer van David, ontstaat er rivaliteit. Hierbij komen onthullingen uit Davids jeugd naar voren en worden leugens in de relatie tussen Dawn en Davids relatie blootgelegd.